19 Ιανουαρίου, 2012

ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΛΕΜΕΣΟΥ κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟ

0-arxiep-lemesou3
Ιδιαίτερη ευλογία και τιμή αποτέλεσε για την Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού η επίσκεψη του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου όπου ευρίσκεται στην Κύπρο για ιδιωτική επίσκεψη εχθές το απόγευμα  για να ευχηθεί στον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανάσιο.
Συγκινητική ήταν η θερμή υποδοχή του Μακαριωτάτου από εκατοντάδες πιστούς αλλά και από παιδιά των κατηχητικών συνάξεων που εκείνη την ώρα βρισκόντουσαν στο επισκοπείο για να ευχηθούν τα έτη πολλά στον σεπτό ποιμενάρχη τους.
Με την άφιξη του Μακαριωτάτου οι καμπάνες του Μητροπολιτικού ναού ηχούσαν χαρμόσυνα και η συγκίνηση του λαού ήταν εμφανής στα πρόσωπα τους. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Σεβ. Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος, συνεχάρη τον Μακαριώτατο για το Ανακοινωθέν της ΔΙΣ σχετικά με την προφυλάκιση του Ηγουμένου Εφραίμ.
Σε δηλώσεις του, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος ανέφερε πως είναι πολύ χαρούμενος που βρίσκεται στην Κύπρο για τρεις μέρες, επισκεπτόμενος παλιούς του φίλους του και εξέφρασε την αγάπη και εκτίμηση του προς το πρόσωπο του Μητροπολίτη Αθανάσιου.
''Απόψε είμαι εδώ κοντά του να του ευχηθώ, να του δίνει ο Θεός δύναμη και υπομονή πάρα πολύ, να τον χαίρεστε εσείς γιατί σας αγαπάει και πιστεύω ότι και εσείς τον αγαπάτε με τον ίδιο τρόπο'', είπε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών. Τέλος ευχήθηκε ο νέος χρόνος να είναι ευλογημένος, δημιουργικός και ''με εργασία προκοπής από όλους μας και όχι από μερικούς''.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: