17 Ιανουαρίου, 2012

ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ


Την τρίτη ανθρωπιστική βοήθεια σε τρόφιμα παρέδωσε χθες στον Ασπρόπυργο στη ΜΚΟ "Αποστολή" κλιμάκιο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου με επικεφαλής τον Πρωτοσύγκελλο Αρχιμ. Ιερώνυμο Πυλιώτη με σκοπό την ενίσχυση των συσσιτίων.
Η αντιπροσωπεία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου  μετέφερε  τις ευλογίες του Μακαριωτάτου  Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ. Χρυσοστόμου Β’, ο οποίος, ευαισθητοποιημένος από την κρίση που περνά η χώρα μας, διευκολύνει με όποιο τρόπο μπορεί το κοινωνικό έργο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.
Συγκεκριμένα παραδόθηκαν 1.080 κιλά πουλερικών και 720 κιλά κρεάτος με σκοπό να παρασκευαστεί φαγητό για χιλιάδες συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη τις δύσκολες στιγμές που διανύουν πάρα πολλές ελληνικές οικογένειες που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας.
Ο  Γενικός Διευθυντής της φιλανθρωπικής εταιρείας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών  «Αποστολή», κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στην Εκκλησία της Κύπρου λέγοντας ότι "η  συνεχιζόμενη στήριξη στους Έλληνες που υποφέρουν από την Κυπριακή Εκκλησία είναι συγκινητική και αποτελεί μία ακόμη απόδειξη της έμπρακτης εφαρμογής των ευαγγελικών ρήσεων».
Από την πλευρά του, ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου δήλωσε ότι «η βοήθεια στην Ελλάδα είναι βοήθεια από καρδιάς και ψυχής και με πίστη στις εντολές του Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Χρυσοστόμου είμαστε συνοδοιπόροι και συμπαραστάτες στις δυσκολίες σας».
Επεσήμανε δε ότι την ανθρωπιστική βοήθεια 2 τόνων σε τρόφιμα (κρέας) θα αναλάβει σε μηνιαία βάση η Αρχιεπισκοπή Κύπρου και το Πάσχα θα προσφερθούν για τα συσσίτια 400 κιλά εριφίων για το πασχαλινό τραπέζι των ασθενέστερων κοινωνικών ομάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: