26 Μαΐου, 2011

ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΣΥΓΚΑΛΕΣΕ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

image

Έκτακτο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών συγκάλεσε για αύριο Παρασκευή στις 12:30 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας έπειτα από αίτημα του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή την ώρα υπάρχουν διαβουλεύσεις για να διασφαλιστεί η παρουσία όλων των πολιτικών αρχηγών.

___________________________

Η αυριανή επίσκεψη όμως των Αρχηγών των Κομμάτων δεν πρέπει να μας καθηλώσει και πάλι στους καναπέδες αγαπητοί φίλοι και φίλες του blog. Διότι σκεφτείτε εφόσον οι χθεσινές ειρηνικές και αυθόρμητες συγκεντρώσεις ανά την Ελλάδα, έφεραν το αυριανό αποτέλεσμα. Φανταστείτε τι μπορούν να επιφέρουν οι συνεχείς συγκεντρώσεις. Μήπως αποφέρουν την δημιουργία Οικουμενικής Κυβέρνησης που έχει ανάγκη ο τόπος αυτή την κρίσιμη ώρα; Καθόλου παράδοξο.

ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ Μ.Μ.Εξαπατησης ΕΠΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΕΛΕΣΑΜΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ...ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΜΑΣΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΜΕΣΑ..ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ.. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΟΣΟ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ.. ΚΑΜΜΙΑ ΜΑΧΗ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΝΙΚΗ..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΡΗΝΗ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ..ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ-ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ-ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ..ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΧΘΕΣ.. ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ Η ΓΗ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ Η ΖΩΗ...

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ !

Δεν υπάρχουν σχόλια: