29 Απριλίου, 2011

Έφυγε ο επτάχρονος που είχε χτυπηθεί από βεγγαλικό το βράδυ της Ανάστασης στη Δροσιά Χαλκίδος.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ Στις 10 και μιση σήμερα το πρωί στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» άφησε την τελευταία του πνοή ο επτάχρονος γιος του Ιερέα του Ναού που το βράδυ της Ανάστασης τραυματίστηκε από βεγγαλικό στην Χαλκίδα.

Το άτυχο αγόρι είχε ήδη χάσει την όρασή του από το αριστερό του µάτι, και είχε υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της Αναστάσεως σε ενοριακό Ναό της Μητροπόλεως Θηβών και Λεβαδείας, (Δημοτικό Διαμέρισμα Χαλκίδος) ένας 25χρονος εκτόξευσε φωτοβολίδα ναυτικού τύπου συνδεδεμένη με αλεξίπτωτο, η οποία κατέληξε στο χώρο της κύριας εισόδου του ναού, όπου και εξερράγη. Το επτάχρονο αγόρι, που ήταν στην εκκλησία τραυματίστηκε σοβαρά στο πρόσωπο και το κεφάλι, την ώρα που ευρίσκετο στην εξέδρα για την Ανάσταση.

Ο 25χρονος συνελήφθη και το πρωί της περασμένης Τρίτης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, ο οποίος διέταξε την προφυλάκισή του. Ο 25χρονος κατηγορείται για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, παραβίαση του νόμου περί βεγγαλικών και πρόκληση έκρηξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: