18 Ιουνίου, 2024

ΣΤ. ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ: Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Έτοιμος να βελτιωθώ, να συνεργαστώ και να εμπνεύσω

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 είπε ότι θα είναι υποψήφιος ακόμη και απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα και πρόσθεσε: “Έχω πει ότι δεν θα προδώσω τον κόσμο που με έχει υποστηρίξει απέναντι σε αντίξοες συνθήκες, αυτός ο κόσμος απαιτεί να συνεχίσω και να έχουμε μία μεγάλη προοδευτική παράταξη”.

Σημεία συνέντευξης:

-Δεν πιστεύω σε συμφωνίες κορυφής. Πιστεύω στη λαϊκή νομιμοποίηση. Αυτό ήταν και το κύριο καύσιμο που είχα τους τελευταίους μήνες για να αντέξω την εσωκομματική αμφισβήτηση που δέχτηκα. Η νομιμοποίηση από τη βάση του ΣΥΡΙΖΑ. Γι` αυτό και εάν θελήσει η κοινωνία να υπάρξει ένα νέο εναλλακτικό κυβερνών σχήμα στη χώρα μας μέσω της συναίρεσης κομμάτων, προφανώς και θα θέσω υποψηφιότητα.

-Η λύση είναι να συνεργαστούμε εκεί που αλλάζουμε τις ζωές των Ελληνίδων και των Ελλήνων. Στο κοινοβουλευτικό πεδίο και στην κοινωνία των πολιτών, στα συνδικάτα, στα επιμελητήρια. Στην Ελλάδα υπάρχει συγκεντρωτικός καπιταλισμός και δε διαχέεται σωστά η οικονομική δραστηριότητα, άρα χρειάζεται αναδιανομή πλούτου. Εάν δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε με το ΠΑΣΟΚ στις προτάσεις μας για την αναδιανομή πλούτου μέσω του ΕΝΦΙΑ, για την έκτακτη εισφορά στις τράπεζες, για το πλαφόν στο κέρδος των εταιρειών ηλεκτρικού ρεύματος, πώς θα προχωρήσουμε;

-Ο κόσμος θέλει αλήθεια. Έχει βαρεθεί τον ξύλινο λόγο, τις “καρέκλες”, τις προσωπικές ατζέντες. Στέκομαι απέναντι σε ένα σύστημα. Έτοιμος να βελτιωθώ, να συνεργαστώ και να εμπνεύσω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: