04 Απριλίου, 2020

ΕΞΗΛΘΕ Ο ΜΑΚΑΡΙΩΤΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ


Ο Μακαριώτατος είναι στην ανάνηψη, όπου έχει βγει πριν από λίγο από το Χειρουργείο. Τοποθετήθηκε επιτυχώς βηματοδότης λόγω της καρδιακής αρρυθμίας που παρουσίασε τις τελευταίες ημέρες. Η πορεία της υγείας του εξελίσσεται ομαλά, σύμφωνα με πληροφορίες από το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο.

Στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο εισήχθη σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος μετά από προγραμματισμένο ραντεβού για  τοποθέτηση βηματοδότη έπειτα από σύσταση των θεραπόντων ιατρών. Ο Μακαριώτατος ενδέχεται να εξέλθει του Ωνασείου αύριο Κυριακή. 

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αρχιεπίσκοπο, ώστε να του ευχηθούν για την υγεία του, είχαν από το πρωί ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος, αρκετοί Ιεράρχες, ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρώην Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς, ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Νίκος Δένδιας, η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμέως και η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ κ. Φώφη Γεννημάτα.

Τομέας Ενημέρωσης: Voiotosp.blogspot.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: