12 Ιανουαρίου, 2020

ΝΕΕΣ ΣΚΕΥΩΡΙΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΟΒΑΡΤΙΣ


Χιλιες και 301 σελίδες μίζας από Εισαγγελέα για τον Γιάννο που είναι αθώος…Κι άλλος εκδότης αθώος στη ΝΟΒΑΡΤΙΣ!.. Ενώ ο Γιάννος Παπαντωνίου έχει εγκαίρως δηλώσει ότι είναι παντελώς αθώος διαφθοράς και πολύ περισσότερο μίζας για εξοπλιστικά ένας εισαγγελέας δεν τον τύλιξε απλά σε μία κόλλα χαρτί.

Ναι υπάρχει αγωγή που είναι 38 σειρές και γίνεται δεκτή… αλλά έγραψε χίλιες τριακόσιες σελίδες με παραπεμπτική πρόταση για ένα ευτελές ποσό 2,5 εκατομμυρίων ευρώ και το συσχετίζει με μίζα από την γαλλική εταιρεία “θαλής”. Ο Γιάννος είχε δηλώσει απο όταν ήταν υπουργός ότι μίζες δεν έπαιρνε καθόλου. 

Οι Γάλλοι της κακής “Λιμπερασιόν” τον είχαν κατηγορήσει ότι πήρε “κάτι” και ο Γιάννος ανακοίνωσε ότι κατέφυγε στη γαλλική δικαιοσύνη και μετά από λίγο καιρό ανακοίνωσε πιεζόμενος απο τα ΜΜΕ ότι δικαιώθηκε απο τη γαλλική δικαιοσύνη. Του ζητήσαμε και εμείς να δώσει στη δημοσιότητα τα “εγγραφα δικαίωσης” δηλαδή αγωγή-μήνυση,δικαστική απόφαση,αλλά δεν τα είδαμε ποτέ…

Προσέξτε λίγο το θέμα.
Πήρε ,λέει,μίζα απο τη “Θαλής” για τις φρεγάτες.Της “Θαλής” όμως είναι εκείνος ο Γάλλος Ζοσράν που έχει δηλώσει ότι “εμείς οι Γάλλοι χάσαμε δουλειές ,διότι οι αντίπαλοι χτύπησαν πιο ψηλά”. Αν εκείνοι χτύπησαν τον Γιάννο που ήταν υπουργάρα,οι αντίπαλοι πού χτύπησαν πιο ψηλά;Εχει κατηγορηθεί για μίζες κανείς άλλος εκτός του Ακη και του Γιάννου και δεν το μάθαμε;

Δεξιά (στη φωτογραφία) του Γιάννου ο αθώος με το τεφτέρι και η εξαφανισμένη χρόνια Μεγάλη Βάσω Εχουμε μεγάλη περιέργεια να δούμε ολόκληρη την εισαγγελική πρόταση και το τι λέει επ αυτού. Επίσης ακόμα μεγαλύτερη περιέργεια έχουμε να δούμε αν το ποσό αυτό συνδέεται με τον λογαριασμό στη λίστα Λαγκάρντ της συζύγου του Γιάννου, η οποία αποφυλακίστηκε πρόσφατα,ενώ εκέινος συνεχίζει στη φυλακή.

Αν συνδέονται είναι μόνο αυτό το ποσό;Δηλαδή συμπίπτει απόλυτα το ένα ποσό με το άλλο;Αν δεν συμπίπτει,έχει ερευνηθεί ένας άλλος λογαριασμός στη λίστα Λαγκάρντ που σχετίζεται με συνεργάτη του Γιάννου; Ο Γιάννος δηλώνει παντελώς αθώος.Εχουμε λοιπόν μεγάλη περιέργεια να δούμε αν στις καταθέσεις του μίλησε για μη αθώους ή είπε ότι δεν ξέρει τίποτα για κανέναν.

Δηλαδή αυτόν τον Ζοσράν,που έχει μιλήσει για μίζες εδώ και χρόνια τον αναζήτησε να μάθει;Αυτό δεν θα έκανε κάθε αθώος και έχων τη μέση λογική και το ενδιαφέρον του μέσου λογικού…υπουργού για το δημόσιο χρήμα;

Υπουργικό Συμβούλιο Δόξας:Εμείς στην ομορφιά τους μένουμε.Εσείς; 
Αθώος δήλωσε στην Επιτροπή της Βουλής για τη ΝΟΒΑΡΤΙΣ και ο άνθρωπος των ΜΜΕ Βουλκίδης, οποίος φέρεται να διακίνησε χρήματα κλπ. Ερωτώμενος  από τον εισηγητή του ΣΥΡΙΖΑ, Σπύρο Λάππα, ο Μ. Βουλκίδης ανέφερε ότι το 40% των διαφημιστικών εσόδων που είχε από τη Novartis κατέληγαν στον Φ. Δεστεμπασίδη.

Ο Φιλίστωρ Δεσταμπασίδης  φέρεται ως μάρτυρας υπο προστασία,όμως εκείνος το διαψεύδειΟ Βουλκίδης είπε ότι το 20% επί του ποσού ήταν  τα έξοδα και οι δαπάνες της εταιρίας, με το υπόλοιπο 40% να αποτελεί το κέρδος του.

Οι ισχυρισμοί του μάρτυρα προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του Σπ. Λάππα, ο οποίος ζήτησε να πληροφορηθεί πόσο φόρο και ΦΠΑ έπρεπε να καταβάλλει ο Μ. Βουλκίδης για κάθε διαφημιστική συμφωνία. Τότε, εκδότης – διαφημιστής απάντησε πως το ΦΠΑ ήταν 24% και 29% ο φόρος, υποστηρίζοντας δηλαδή πως:

Από τα 1.049.160 ευρώ συνολική αξία τιμολογίων όχι μόνο δεν κέρδιζε τίποτα από τη Novartis, αλλά ζημιωνόταν!!! Οταν ρωτήθηκε γιατι να μπει σε αυτές τις συναλλαγές με ζημιά απάντησε ότι ναι μεν στη Φαρμακευτική υπήρχαν χρήματα,όχι όμως για εκείνον που απλά έκανε υπομονή…

«Γιατί συνεχίσατε τη συνεργασία με τον Δεσταμπασίδη αφού όπως μας είπατε είναι ασύμφορη αλλά και εκβιαστική για εσάς προκειμένου να του δίνετε κάθε φορά το 40%;» ρώτησε η βουλευτής του ΚΚΕ, Μαρία Κομνηνάκα.

Ο Βουλκίδης που με δυσκολία θυμήθηκε ότι γνώριζε τελικά και τον Φρουζή προσπάθησε να πείσει ότι έκανε υπομονή.Την ίδια θέση κράτησε και όταν τον ρώτησαν αν είναι φυσιολογιή και της …υπομονής η άυξηση των κονδυλίων απο τα 10 χιλιάρικα στα 160 και στα 200….

Αμέσως μετά τον αθώο Βουλκίδη θα καταθέσει(Τρίτη) η πρώην Ειασεγγελέας Διαφθοράς κ.Ράϊκου ,η οποία έχει δηλώσει ότι την έδιωξαν απο τη θέση γιατί είχε έτοιμες διώξεις διεφθαρμένων…

Δεν υπάρχουν σχόλια: