08 Μαρτίου, 2018

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

 

Αποκαλυπτικός ήταν ο Βλαντιμίρ Πούτιν σε συνέντευξη του σε ντοκιμαντέρ του γνωστού δημοσιογράφου Vladimir Solovyov.

Ο πρόεδρος της Ρωσίας έστρεψε τα πυρά τους στις ΗΠΑ και τόνισε ότι η Ουάσινγκτον εξαπάτησε τη Ρωσία στο πραξικόπημα της Ουκρανίας: «Οι ΗΠΑ με χονδροειδή και χυδαίο τρόπο εξαπάτησαν τη Ρωσία πριν από το πραξικόπημα στην Ουκρανία», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Απευθύνθηκαν σε μας οι αμερικανοί εταίροι μας και μας παρακάλεσαν να κάνουμε ότι είναι δυνατόν ώστε ο Yanukovych να μην κινήσει το στρατό και ότι η ίδια η αντιπολίτευση θα απελευθερώσει την πλατεία και τα δημόσια κτήρια που κατέλαβε και θα περάσει στην υλοποίηση των συμφωνηθέντων για την εξομάλυνση της κατάστασης», προσθέτει και συνεχίζει λέγοντας:

«Το Κρεμλίνο συμφώνησε, ο πρόεδρος της Ουκρανίας επίσης συμφώνησε να μην υπάρξει εκτροπή και ένα 24ωρο αργότερα έγινε κρατική ανατροπή. Δεν μας είπαν κουβέντα, δεν επιχείρησαν καν να εξηγήσουν ότι τάχα έτσι εξελίχτηκαν τα πράγματα και θα επιδιώξουμε να τα φέρουμε πάλι στην έννομη τάξη. 

Ούτε λέξη, αντίθετα έδωσαν πλήρη υποστήριξη σε εκείνους που έκαναν το πραξικόπημα. Έτσι, χυδαία και χοντροκομμένα μας εξαπάτησαν. Ουσιαστικά η Αμερική έκανε με τα ίδια της τα χέρια το πραξικόπημα και στη συνέχεια αναγκάστηκε να στηρίζει την τωρινή εξουσία στο Κιέβο. Με τον τρόπο αυτό η Ουάσιγκτον έχει οδηγηθεί η ίδια σε αδιέξοδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: