08 Μαΐου, 2019

ΟΙ ΜΠΑΚΑΛΟΓΑΤΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ

 

Βγήκαν κάποιοι μπακαλόγατοι όπως π.χ. κάποιος Μέτοικος τις προηγούμενες μέρες για να επικρίνουν δήθεν τη σιωπή του Αρχιεπισκόπου σχετικά με την αλλαγή Αερολιμένος της  υποδοχής του Αγίου Φωτός.

Αυτοί οι σκοτεινοί τύποι θα έπρεπε να ρωτήσουν το Μέγαρο Μαξίμου γιατί έγινε αυτή η αλλαγή και όχι τον Αρχιεπίσκοπο, διότι ο Αρχιεπίσκοπος δεν είναι εκπρόσωπος τύπου της κυβέρνησης, για να κάνει δηλώσεις.

Εξάλλου για το συγκεκριμένο θέμα εξέφρασαν τον προβληματισμό τους άμεσα ο Μητροπολίτης Μεσογαίας κ. Νικόλαος και ο Μητροπολίτης Μεγάρων κ. Κωνσταντίνος.

Βαρεθήκαμε και σιχαθήκαμε πια όλους αυτούς, τους αγύρτες του Διαδικτύου που έχουν μόνο ένα ενδιαφέρον το πώς να κοντύνουν κατά το αρρωστημένο μυαλό τους τον Αρχιεπίσκοπο.

Μπορεί η κωμική θεατρική παράσταση μέσω του Διαδικτύου, να μην έχει πολλούς θεατές για το συγκεκριμένο θέμα, αλλά και αυτοί οι λίγοι έχουν καταλάβει τι γίνεται με τους μπακαλόγατους και γελάνε με την ψυχή τους.

Η Εκκλησία έχει συνηθίσει από τέτοιους ποταπούς «μπουρλοτιέρηδες» γι΄ αυτό και δεν ιδρώνει το αυτί κανενός από τέτοιες στείρες και απαράδεκτες επικρίσεις υπανάπτυκτων ανθρώπων. Αυτοί οι σκοτεινοί συκοφάντες και κινδυνολόγοι, πρέπει να γνωρίζουν ότι καταδικάζονται στη συνείδηση κάθε πιστού.

Εν κατακλείδι σε ότι αφορά σχετικά για την άφιξη του Αγίου Φωτός στην Ελλάδα από τα Ιεροσόλυμα διαβάστε το κάτωθι επίσημο έγγραφο για να διαπιστώσετε το σεβασμό που δείχνει η Κυβέρνηση πολύ καιρό πριν προς το Άγιο Φως.  

Η απορία μου όμως είναι στο εξής: τι χρειάζονται συνοδεία στο αεροσκάφος 10 άτομα της Κυβέρνησης και 2 της Νέας Δημοκρατίας;

Π.ΒΟΙΩΤΟΣ   





Δεν υπάρχουν σχόλια: