08 Μαρτίου, 2017

ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΕΡΤ

 

Είστε επιεικώς απαράδεκτοι κύριοι της ΕΡΤ διότι χθες δεν καλύψατε αλλά και δεν μεταδώσατε ούτε για ένα λεπτό από τα Δελτία Ειδήσεων αυτή την σημαντική ώρα την επίσκεψη του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας για τους λόγους που έγινε αυτή την συγκεκριμένη στιγμή στην ακριτική Ψέριμο. ΝΤΡΟΠΗ κ. ΠΑΠΠΑ!!!

EΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΨΕΡΙΜΟ
Στην ακριτική Ψέριμο βρέθηκε  χθες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Προκόπης Παυλόπουλος, από όπου έστειλε ηχηρό μήνυμα προς την Τουρκία, τονίζοντας την ειλικρινή φιλία ανάμεσα στις δύο χώρες, αλλά και την υπεράσπιση του Διεθνούς Δικαίου.

 

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο κ. Παυλόπουλος μεταξύ άλλων συνομίλησε με κατοίκους της Ψερίμου, καθώς και με μια ηλικιωμένη που ζει σχεδόν όλη της τη ζωή (περίπου 100 ετών) εκεί.

Διπλό αλλά ηχηρό μήνυμα στην Τουρκία έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας  κ. Προκόπης Παυλόπουλος, με αφορμή την επίσκεψή του στην ακριτική Ψέριμο, τονίζοντας την ειλικρινή φιλία ανάμεσα στις δύο χώρες, αλλά και την υπεράσπιση του Διεθνούς Δικαίου.


Μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην ομιλία του  τόνισε:''Στέλνουμε το μήνυμα της ειλικρινούς φιλίας, της καλής γειτονίας, της συμπόρευσης σ’αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

Και την καλούμε, μέσω της Ελλάδας, ν’ακολουθήσει τον ευρωπαϊκό της δρόμο, όπως ταιριάζει στον Λαό της και όπως ταιριάζει στην Δημοκρατία της.  

Ταυτοχρόνως όμως στέλνουμε το μήνυμα ότι είμαστε εδώ για να υπερασπισθούμε, σεβόμενοι και εφαρμόζοντας το Διεθνές Δίκαιο και το Ευρωπαϊκό Δίκαιο στο σύνολό τους. 

Ιδίως δε την Συνθήκη της Λωζάννης, την κυριαρχία, τα σύνορα και, βεβαίως, την εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδας. Που είναι ταυτοχρόνως - αφού η Ελλάδα είναι Κράτος-Μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης - σύνορα κυριαρχία και εδαφική ακεραιότητα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Χρόνια Πολλά για την ημέρα και το τονίζω – για μιαν ακόμη φορά – σύμβολο της φιλίας μας είναι η ειλικρινής εφαρμογή του Διεθνούς Δικαίου, όπως ταιριάζει σε δημοκρατικούς και ειρηνικούς Λαούς''.
 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια: