17 Μαρτίου, 2017

ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΡΑΤΑ ΡΕΖΕΡΒΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

Ο έγκριτος δημοσιογράφος  Μπεκίρ Τζοσκούν με το γνωστό γλαφυρό του τρόπο σχολιάζει την επικαιρότητα σε άρθρο του με τίτλο “Δεν θα απομείνει εχθρός , χρησιμοποίησε τους με φειδώ…”. Το δημοσίευμα στην εφημερίδα  Sozcu, αναφέρει, μεταξύ άλλων, τα εξής:

” Αισθάνεται άσχημα όταν δεν βρίσκει εχθρό… Εάν δεν βρίσκει κάτι στα στοκ του επιτίθεται για παράδειγμα στον Ινονού. Θυμώνει με τη Λωζάννη Μην δει πιάνο..Τα έβαλε με άγαλμα… Έβγαλε από την διδακτέα ύλη τον Δαρβίνο. Μερικές φορές ξεχνά και τα βάζει με τον ίδιο του τον εαυτό και αναρωτιέται “ποιος έφτιαξε αυτά τα υψηλά κτήρια στην Πόλη;”

Τελικά δεν έμεινε εχθρός στο εσωτερικό.Το στράτευμα τελείωσε, οι δημοσιογράφοι βρίσκονται στις φυλακές, τα Πανεπιστήμια τηρούν σιγή ιχθύος,  οι εργάτες μουγκοί, σιώπησαν όσοι άνοιγαν το στόμα τους.Κατέκτησε το ΜΗΡ (Γκρίζοι λύκοι) , το HDP (Κουρδικό Κόμμα) βρίσκεται στις φυλακές, το CHP (Ρεπουμπλικανικό Κόμμα) δεν τολμά να διαπληκτιστεί.

Έκανε άνοιγμα στο εξωτερικό. Πήρε σβάρνα το Ιράν. Ο καυγάς με το Ισραήλ κράτησε μερικά χρόνια. Η φιλονικία με τη Ρωσία διήρκεσε δυο χρόνια. Ο καυγάς με το Ιράκ έχασε τη σημασία του και με τη Συρία δεν είχε κανένα αποτέλεσμα.

Προσοχή στη σημείο αυτό: Η Ελλάδα είναι εχθρός ρεζέρβα. Μην εκπλαγείτε αν παραμονές του Δημοψηφίσματος αρχίσει να φωνάζει “έκαναν απόβαση στα νησιά μας”… Τελικά δεν απέμεινε εχθρός στη γειτονιά. Επεκτάθηκε πιο μακριά. Με την Αμερική δεν γίνεται γιατί είναι συνεταίρος.

Το Μεξικό και η Βραζιλία βρίσκονται μακριά. Βρήκε τελικά την Ολλανδία. Να είστε σίγουροι ότι χάρηκε πολύ. Δεν μπορούσε να πάει στις κάλπες χωρίς εχθρό. Υπάρχουν 1.400.000 ψηφοφόροι στη Γερμανία, 128.000 στο Βέλγιο, 240.000 στην Ολλανδία, 300.000 στη Γαλλία, Σουηδία, Ελβετία, συνολικά υπάρχουν 3 εκατομ εκλογείς στην περιοχή αυτή.

Προσθέστε και τους αναποφάσιστους  που ανήκουν στο κυβερνών κόμμα στο εσωτερικό , αλλά δεν συμφωνούν με την απώλεια της δημοκρατίας. Διαφορετικά αρμόζει σε ένα κυβερνητικό στέλεχος να επιτεθεί από μόνο του στην Ολλανδία και να πει “Κοίτα εγώ θα έρθω”. Δεν ξέρει και ξένη γλώσσα… Δέστε τα χάλια στα οποία βρισκόμαστε.

Είμαστε μια χώρα ανεπιθύμητη που προκαλεί μπελάδες, πανόλη. Δεν επιτρέπουν την είσοδο στη χώρα τους ανθρώπους που κυβερνούν την Τουρκία.Έδιωξαν σαν εγκληματία κοινού ποινικού δικαίου μια υπουργό μας συνοδεία αστυνομικών. Αυτό, όμως, θα του αποφέρει επιτυχία. Ειλικρινά κρίμα για σένα Τουρκία. Όσο εκείνος κερδίζει, τόσο εσύ χάνεις”
 


Δημοσίευση σχολίου