14 Φεβρουαρίου, 2017

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ

 

Οι μουσουλμάνοι, σε μεγάλο ποσοστό, μεγαλώνουν σε κοινωνίες που τους εμποτίζουν με την πεποίθηση πως οι γυναίκες είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Θυμίζουμε πως, σύμφωνα με το νόμο της Σαρία η μαρτυρία ενός άντρα σε δικαστήριο ισοδυναμεί με δύο μαρτυρίες γυναικών.

Είναι επίσης γνωστό πως οι γυναίκες πέφτουν θύματα βίας συχνότατα. Για το δε θέμα του βιασμού δε χρειάζεται να το συζητήσουμε. Άλλωστε οι μουσουλμάνοι, στην πλειοψηφία τους, δε θεωρούν το βιασμό, βιασμό καθώς δε μπορείς να βιάσεις ένα ‘σκεύος ηδονής’. 

Το κακό όμως είναι πως οι άνθρωποι αυτοί κουβαλούν τις πεποιθήσεις τους και στις χώρες που τους υποδέχονται είτε ως πρόσφυγες, είτε στις χώρες που πηγαίνουν ως μετανάστες-λαθρομετανάστες. Επιπρόσθετα επιθυμούν να επιβάλουν αλλαγή του status quo στις χώρες φιλοξενίας, αντί οι ίδιοι να αλλάξουν τρόπο συμπεριφοράς.

Το βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδύκτιο είναι η απόδειξη των όσων λέμε και απευθύνεται σε αριστερούς ιδεολόγους, που αποκρύπτουν τα γεγονότα και σε λογικούς ανθρώπους που επιθυμούν να έχουν επιχειρήματα κατά των ιδεοληπτικών.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: