19 Φεβρουαρίου, 2017

ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

«Ο στρατός των ΗΠΑ ανησυχεί ότι στο εγγύς μέλλον, η Ρωσία και η Κίνα θα είναι σε θέση να απειλούν αποτελεσματικά τα αμερικανικά διαστημικά σκάφη», τονίζει αμερικανός εμπειρογνώμονας, εκφράζοντας τον φόβο του Πενταγώνου των ΗΠΑ για τις δυνατότητες που έχει αναπτύξει η Ρωσία. 

Η Μόσχα παρουσίασε σε ένα συγκλονιστικό βίντεο το MIG-31, που σύμφωνα με τους ειδικούς, είναι ικανό να καταρρίψει μέχρι και δορυφόρος. Όμως, η Ρωσία έδωσε στη δημοσιότητα και άλλο ένα βίντεο που προκαλεί δέος και δείχνει ότι οι Ρωσοι πιλότοι δεν αστειεύονται. 

Πλέον μιλάμε για διαστημικό πόλεμο, με τον Alexei Solodovnikov, καθηγητή της ρωσικής στρατιωτικής ακαδημίας, να τονίζει ότι «η Ρωσία αναπτύσσει ένα υπερηχητικό βομβαρδιστικό αεροσκάφος που κινείται στις ‘παρυφές΄  του διαστήματος και θα είναι ικανό να εξουδετερώνει πυρηνικά όπλα από το διάστημα».

Οι ΗΠΑ τρέμουν την υπεροχή των Ρώσων και όλα εξαρτώνται από τις κινήσεις που θα ακολουθήσει το Πεντάγωνο, καθώς η Ρωσία έχει αποδείξει ότι αν δεν την προκαλέσεις, δεν αντιδρά. 


 


Δεν υπάρχουν σχόλια: