10 Ιανουαρίου, 2017

ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ ΣΕ ΛΕΥΚΟ ΚΛΟΙΟ

 

Στα λευκά έχει ντυθεί από το βράδυ της Δευτέρας η πρωτεύουσα, αλλά και οι περισσότερες περιοχές της χώρας, καθώς συνεχίζεται το κύμα κακοκαιρίας.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, για σήμερα προβλέπονται χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές στην κεντρική Μακεδονία (κυρίως στη Χαλκιδική), την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, την ανατολική Θεσσαλία, στις Σποράδες, στην κεντρική και ανατολική Στερεά, την Εύβοια, στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και κατά περιόδους στην Πελοπόννησο, στις Κυκλάδες και στην Κρήτη. 

Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στη νότια Πελοπόννησο, την Κρήτη, στα Δωδεκάνησα και σταδιακά στις Κυκλάδες και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, ενώ τοπικά θυελλώδεις άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο.

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις με παροδικές χιονοπτώσεις, οι οποίες στα βόρεια θα είναι κατά τόπους πυκνές. Εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται από το απόγευμα και βελτίωση από το βράδυ.

Η χιονόπτωση και ο παγετός έχουν προκαλέσει κυκλοφοριακά προβλήματα σε διάφορες περιοχές της Αττικής, ενώ κλειστά έμειναν τα περισσότερα σχολεία.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: