30 Δεκεμβρίου, 2016

ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΓΕΝΕΥΗΣ ΠΥΡΕΤΩΔΕΙΣ ΟΙ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ

 

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για τη διάσκεψη για το Κυπριακό που θα γίνει στη Γενεύη στις 12 Ιανουαρίου. Σε αυτό το πλαίσιο ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης μεταβαίνει το πρωί της Παρασκευής στην Αθήνα, όπου στις 10.15 το πρωί θα έχει συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα με στόχο τον περαιτέρω συντονισμό Λευκωσίας – Αθηνών ενόψει της διάσκεψης.

ΑΠΑΝΘΡΑΚΩΜΕΝΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙ Ο ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ EΛΛΗΝΑΣ ΠΡΕΣΒΗΣ ΣΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ

 

Φόβοι πως ο έλληνας πρέσβης στη Βραζιλία, Κυριάκος Αμοιρίδης μπορεί να είναι νεκρός υπάρχουν μετά την ανακάλυψη από την αστυνομία του Ρίο ντε Τζανέιρο ενός απανθρακωμένου πτώματος σε αυτοκίνητο που σύμφωνα με το BBC είχε ενοικιάσει ο διπλωμάτης.

ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ - ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΗΤΡΕΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ Ι.Α.Α

 

Κοντά στα παιδιά του «ΔΗΜΗΤΡΕΙΟΥ» Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης της «Αποστολής» στο Μοσχάτο, βρέθηκε χθες στις 12:30, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας συνοδευόμενος από τον Υπουργό Παιδείας Έρευνας & Θρησκευμάτων Κωνσταντίνο Γαβρόγλου, λίγες ημέρες πριν την Πρωτοχρονιά.

«ΣΠΑΕΙ» Η ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ;

 

Η πρώτη διαρροή από τη συμφωνία εκεχειρίας στη Συρία είναι γεγονός, καθώς η οργάνωση Αχράμ αλ Σαμ αρνήθηκε να υπογράψει, δηλώνοντας πως έχει πολλές επιφυλάξεις. Μετά την τελευταία εξέλιξη, η εκεχειρία πλέον καθίσταται ιδιαιτέρως εύθραστη, καθώς το ζητούμενο είναι η συμμετοχή όλων των αντιμαχόμενων πλευρών, την ίδια στιγμή που το καθεστώς του Μπασάρ αλ Άσαντ συνεχίζει τους βομβαρδισμούς σε περιοχές που ελέγχουν οι αντάρτες.

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

 

Ελλάδα:Στόχος ληστών έγινε νωρίς το πρωί της Παρασκευής επιχείρηση εμπορίας λευκών ειδών στη Νέα Ιωνία, επί της οδού Φιλελλήνων 7. Οι τρεις δράστες χτύπησαν στο κεφάλι με κοντάκι όπλου τον ιδιοκτήτη και αφαίρεσαν χρήματα. Στο μεταξύ, επτά άγνωστοι λήστεψαν τα ξημερώματα εταιρεία διανομής και αποθήκευσης καυσίμων στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου.

ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΑΘΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ

 

Σύμφωνα με την τελεσίδικη απόφαση «σταθμός», 2343/2016 του Πρωτοδικείου Αθηνών, που αποτελεί πλέον νομολογία του ελληνικού κράτους και που δίνει ράπισμα στις αυθαιρεσίες των τραπεζών, κανείς δανειολήπτης δεν χρωστάει τίποτα σε αυτές.

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ

 

Ό,τι συμβαίνει στην Τουρκία, επηρεάζει και τη χώρα μας, είτε με άμεσο τρόπο είτε με συνέπειες που θα υποστεί η Ελλάδα αργότερα. 

TO CHARLIE HEDBO ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΞΑΝΑ

 

Θύελλα αντιδράσεων και την οργή της Ρωσίας έχει προκαλέσει το περιοδικό Charlie Hebdo καθώς σε μία σειρά από σκίτσα αναφέρεται στην τραγωδία του Τουπόλεφ.«Άσχημα νέα… ο Πούτιν δεν ήταν μέσα» αναφέρεται σε κάποιο από αυτά τα σκίτσα.

ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΕ ΔΕΞΙΟΤΑΤΗ ΤΣΕΠΗ

 

Η πρώτη φορά Αριστερά προκαλεί οργή στον ελληνικό λαό. Ποιος από όλους τους λόγους θα αναρωτηθείτε. Μιλάμε για τα Πόθεν Έσχες (βασικά το Έσχες διότι το Πόθεν ακόμα το περιμένουμε).

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

 

Σκάνδαλο μεγατόνων αναμένεται να σκάσει στη Βουλή, στον τομέα της Υγείας. Σύμφωνα με πληροφορίες των τελευταίων ημερών πρώην Υπουργοί Υγείας φέρεται να έχουν πάρει μίζες εκατομμυρίων. Μάλιστα στο σκάνδαλο φέρεται πως εμπλέκονται και στελέχη του Υπουργείου με τα ονόματα όλων των εμπλεκομένων να προκαλούν ζάλη.