07 Δεκεμβρίου, 2016

ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΕΠΙ ΔΕΝ ΑΡΝΗΘΗΚΑΜΕ ΠΟΤΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

 

Η δήλωση αυτή έρχεται ως απάντηση στις κατηγορίες του Ρώσου υπουργού Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρόφ, ότι η Ουάσιγκτον ουσιαστικά ακύρωσε τις συζητήσεις για τη Συρία μεταξύ Ρώσων και Αμερικανών ειδικών, οι οποίες επρόκειτο να διεξαχθούν, σύμφωνα με τον ίδιο,  αύριο Τετάρτη στη Γενεύη.

Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΔΑΡΒΙΝΟΥ

 

Το πείραμα που απέδειξε τη θεωρία του Δαρβίνου! 
Αμερικανοί επιστήμονες κατάφεραν να δείξουν πως η θεωρία της εξέλιξης ισχύει.Είμαστε… εξελιγμένα πιθηκοειδή: Πώς ένα απλό πείραμα απέδειξε την θεωρία του Δαρβίνου.

ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ

 

Αν κάτι χαρακτηρίζει τους τακτικούς ελιγμούς των Τούρκων, αυτό είναι η προσπάθεια εξαπάτησης και παραπλάνησης της ελληνικής πλευράς μέσω της διεξαγωγής ψυχολογικών επιχειρήσεων, οι οποίες κλιμακώνονται σταδιακά το τελευταίο εξάμηνο.

ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ - «ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ» ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ

 

Έντονη κινητικότητα στο FIR Λευκωσίας – Αεροναυτικές ασκήσεις έξι χωρών – Εννέα περιοχές δεσμευμένες – Νατοϊκή άσκηση μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου με τη συμμετοχή της Τουρκίας – Παράνομα στο FIR Λευκωσίας

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

 

Ελλάδα:Στην αποκάλυψη ότι είχε ζητήσει από το Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν δάνειο 5-7 δισ. ευρώ πριν μπει η Κύπρος στο μνημόνιο προχώρησε ο Δημήτρης Χριστόφιας. Ο πρώην πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας προσθέτει ότι είχε προειδοποιήσει τον Αλέξη Τσίπρα για την απορριπτική στάση του Πούτιν.

ΣΥΝΕΡΧΕΤΑΙ Η Δ.Ι.Σ.

 
Συνέρχεται, σήμερα Τετάρτη 7 έως και την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016, η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, της 160ής Συνοδικής Περιόδου, για να ασχοληθεί με θέματα της Ημερησίας Διατάξεως.
                         Εκ της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος. 


«53+» ΚΑΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ

 

«Ενέργεια ανέξοδου τουλάχιστον εντυπωσιασμού» χαρακτηρίζει η ομάδα των «53+» του ΣΥΡΙΖΑ την πρωτοβουλία της κυβέρνησης να συνεδριάσει η Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής στο Καστελόριζο, ενώ κάνει λόγο και για «δύο κινδύνους που εξοργίζουν».

Η... ΠΑΡΑΤΟΛΜΗ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΡΕΝΤΣΙ ΓΙΑ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

 

Το "πάγωμα" της παραίτησης του Ματέο Ρέντσι από την πρωθυπουργία, δημιουργεί νέα δεδομένα στη γειτονική χώρα, με το σενάριο των πρόωρων εκλογών να κερδίζει έδαφος. Ο Ρέντσι έχει δεχθεί πολλές σχετικές εισηγήσεις από συμβούλους και στελέχη του κόμματός του, με τις πληροφορίες των ιταλικών ΜΜΕ να αναφέρουν πως πλέον το σκέφτεται σοβαρά.

EMAIL ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ISIS

 

Τις διασυνδέσεις του γαμπρού του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Μπεράτ Αλμπαϊράκ, με εταιρεία που εμπλέκεται σε υποθέσεις εισαγωγής πετρελαίου στην Τουρκία από το ISIS αποκαλύπτουν χιλιάδες email που δόθηκαν στη δημοσιότητα από τον ιστότοπο Wikileaks.

ΤΟ ΔΝΤ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΕΖΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

«Η απόφαση του Eurogroup για τα βραχυπρόθεσμα μέτρα είναι σημαντικη επιτυχία και αποφασιστικό βήμα για τη σταθεροποίηση της ελληνικής οικονομίας και την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης» σημείωσε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

ΑΘΩΟΣ ΚΡΙΘΗΚΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

 

Αθώος κρίθηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών ο πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέας Γεωργίου για την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος.