05 Δεκεμβρίου, 2016

ΚΑΤΑΚΤΑ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ Η ΡΩΣΙΑ

 

Οι Ρώσοι πατούν πόδι και πιο δυναμικά από ποτέ κατακτούν ‘’χωράφια’’ των ΗΠΑ.Στην Ινδονησία,για την ακρίβεια στην Τζακάρτα, έφτασαν λοιπόν 4 σκάφη του ρωσικού Στόλου του Ειρηνικού ώστε να λάβουν μέρος στην έκθεση Indo Defence 2016 Expo & Forum.

Ο λόγος για τα Admiral Tributs κλάσης Udaloy I με καθήκοντα ASW εκτοπίσματος 7.500 τόνων και κύριο οπλισμό 8 ανθυποβρυχιακούς πυραύλους SS-N-14 Silex, το αντιτορπιλικό Bystryy κλάσης Sovremenny των 8.840 τόνων και κύριο οπλισμό 8 πυραύλους κατά στόχων επιφανείας τύπου SSM P-270 Moskit, το δεξαμενόπλοιο ανοιχτής θαλάσσης Boris Butoma και το ναυγασωστικό Alatau.

Να συμπληρώσουμε πως θα παρουσιαστούν και τα SU-35 καθώς και άρματα T-90S αντιαεροπορικά Buk-M2E και ΤΟΜΑ BMP-3M. Πάνω από 5.500 νέα οπλικά συστήματα σε όλους τους τομείς των ενόπλων δυνάμεων, παρέλαβε η Ρωσία μόνο το 2016, δημιουργώντας έναν ισχυρό στρατό.

Έμφαση δόθηκε στην Δυτική Στρατιωτική Διοίκηση, με τον εξοπλισμό 1.500 συστημάτων, όπως πύραυλοι, τεθωρακισμένα και πυροβόλα, ενώ η στις δυνάμεις της αεροπορίας προστέθηκαν δεκάδες  Su-35, Mi-28N και Mi-35M.  Ο Βλαντιμίρ Πούτιν, έχει ανυψώσει τη Ρωσία όχι μόνο σε μια οικονομική δύναμη, αλλά και σε στρατιωτική.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: