29 Νοεμβρίου, 2016

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΩΣΟ ΗΓΕΤΗ ΠΟΥΤΙΝ

 

Πολλάκις έχουμε αναφερθεί στα υπερόπλα που έχει ο ρωσικός στρατός και για άλλη μια φορά, ο Βλαντιμίρ Πούτιν αποδεικνύει ότι είναι ο μοναδικός ηγέτης που έχει τελειοποιήσει τη ρωσική τεχνολογία. 

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα βρετανικά μέσα, ο Ρώσος ηγέτης είναι έτοιμος να εξαπολύσει στη Συρία και την Αρκτική το ελικόπτερο Mi-8AMTS-VA, το νέο μεγαθήριο. Μάλιστα, το ελικόπτερο το "έπιασε" η κάμερα. Το ελικόπτερο είναι ένα πιο εξελιγμένο μοντέλο του Mi-8 και ενώ εξωτερικά μοιάζει με ένα συνηθισμένο ελικόπτερο, οι δυνατότητες του υπερέχουν. 

Σύμφωνα με τα όσα έχουν αφήσει να διαρρεύσουν οι βρετανικές υπηρεσίες, μπορεί να λειτουργήσει σε θερμοκρασίες μέχρι μείον 60 βαθμούς Κελσίου, είναι ιδανικό για μυστικές επιχειρήσεις κατασκοπείας και έχει σχεδιαστεί για να διεξάγει πτήσεις σε εξαιρετικά δύσκολα κλίματα, καθιστώντας το κατάλληλο για την Αρκτική. 

Επιπλέον, "το υψηλής τεχνολογίας ελικόπτερο επρόκειτο να σταλεί για «υπηρεσία μάχης εκτελώντας  περίπλοκες και απρόσιτες μεταφορές καθώς και εναέρια καθήκοντα", φέρεται να έχει δηλώσει ο Ρώσος  συνταγματάρχης Alexei Nikolaichyuk, όπως αναφέρουν τα βρετανικά μέσα. 
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: