23 Οκτωβρίου, 2016

ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΟΙΜΠΛΕ


Μόλις μαθεύτηκε η είδηση της εισαγγελικής έρευνας για τα Capital Controls και μάλιστα, με την εσχάτη προδοσία, να βρίσκεται στο ‘τραπέζι’, ξεκίνησε ένας ορυμαγδός πληροφοριών.Θυμίζουμε πως μιλάμε για μία από τις πιο μελανές στιγμές της ελληνικής ιστορίας, που μέσα σε λίγες μέρες προσέθεσε 100 δις στους Έλληνες φορολογούμενους.
 
Όχι μόνο αυτό, αλλά παραλίγο να καταστρέψει πλήρως την Ελλάδα, καθώς μία έξοδος στη Δραχμή εν μία νυκτί, θα ήταν καταστροφή. Κάτι τέτοιο απαιτεί προετοιμασία και διεθνείς συμφωνίες πριν την έξοδο. 

Οι πληροφορίες θέλουν επίσης το επιτελείο του Σόιμπλε να βοηθά με παροχή επιβαρυντικών στοιχείων κατά των κυβερνόντων και μάλιστα με μεγάλη χαρά. Φαίνεται πως η προσωπική αντιπάθεια στο Γιάνη (με ένα ν Βαρουφάκη) είναι ακόμα έντονη και ο Βόλφγκανγκ θέλει να δώσει το τελειωτικό χτύπημα.   

Φυσικά όλοι περιμένουν την εξέλιξη των ερευνών με αγωνία και κυρίως τι θα γίνει αν τελικά πάει η δικογραφία στη Βουλή. Το πολιτικό σύστημα, θα καθαρίσει τον Κόπρο του Αιγεία η θα κάνει ότι δεν ξέρει τίποτα;… 


Δεν υπάρχουν σχόλια: