05 Οκτωβρίου, 2016

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ

 

Μετά το νεοκλασικό στην Ρηγίλλης και τα γραφεία στη Συγγρού, η ΝΔ μεταφέρθηκε και... επίσημα στο νέο αρχηγείο της στο Μοσχάτο. Σε πανηγυρικό τόνο και τα εγκαίνια στο κτίριο των νέων γραφείων στην οδό Πειραιώς 62. 

Μάλιστα, αυτά είχαν και ιδιαίτερο συμβολισμό καθώς σήμερα συμπληρώθηκαν 42 χρόνια από την ίδρυση της ΝΔ από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή. Κατά τη διάρκεια του αγιασμού πλήθος κόσμου είχε κατακλύσει τους προαύλιους χώρους των νέων γραφείων στην Πειραιώς, ενώ όλα τα κορυφαία στελέχη της παράταξης έδωσαν το παρών.

Εκεί και οι τελευταίοι πρωθυπουργοί και πρόεδροι της ΝΔ, όπως ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, ο Αντώνης Σαμαράς, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και ο Γιάννης Πλακιωτάκης, ενώ δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι οι αντιπροέδροι του κόμματος Αδωνις Γεωργιάδης και  Κωστής Χατζηδακης, οι πρωην πρόεδροι της Βουλης Άννα Μπενάκη- Ψαρουδα και Δημήτρης Σιουφας, η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Απόστολος Τζιτζικώστας, η Ολγα Κεφαλογιάννη, ο Βασίλης Κικίλιας και άλλα στελέχη.

Ο αγιασμός τελέστηκε από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο κ. Θεοδώρητο, ο οποίος ήταν και δάσκαλος του Κυριάκου Μητσοτάκη. Μάλιστα ο ιερέας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας. «Σας χαρίζω αυτό το σταυρό, γιατί σύντομα θα κληθείτε να σηκώσετε το σταυρό της Ελλάδος», είπε ο Θεοφιλέστατος, ενώ στη συνέχεια εξύμνησε το χαρακτήρα, την εργατικότητα και τις σπουδές του Κυριάκου Μητσοτάκη.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: