23 Σεπτεμβρίου, 2016

ΠΟΙΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑ;

 

Τεράστιος σάλος έχει προκληθεί με την υπόθεση του Χρήστου Καλογρίτσα, αναφορικά με τα οικονομικά "σκανδαλάκια" που έχουν εμφανιστεί και το ποιο πρόσωπο μπορεί να κρύβεται πίσω από το επιχειρηματία, που δεν μπορεί να το ακουμπήσει η Δικαιοσύνη. 

Όπως έγινε γνωστό, η εταιρεία "ΑΓΥΙΑ ΑΕ" Σπύρου Καραμπάτσου, έχει στην "πλάτη" της ένα κόκκινο δάνειο που αγγίζει τα 1,8 εκατομμύρια ευρώ, δάνειο που πήρε το 2007 και ως εκ τούτου, είχαν αποθηκευτεί όλα τα περιουσιακά στοιχεία. 

Αυτά, λοιπόν, τα στοιχεία, αφού το δάνειο δεν εξυπηρετείται, παραμένουν στον έλεγχο της τράπεζας, άρα είναι αδύνατον να μπουν ως υποθήκη ή ενέχυρο. Κι όμως, το ακίνητο των 5.000 στρεμμάτων δόθηκε στον κ. Καλογρίτσα, ο οποίος κατηγορείται και για φοροδιαφυγή 20.000.000 ευρώ. 

Προσπαθούμε να μην "χτυπήσουμε" τη Δικαιοσύνη- η οποία σε αυτή την περίπτωση μάλλον είναι όντως τυφλή, και όχι με την έννοια της αμεροληψίας- και να εστιάσουμε σε αυτό που "καίει". Αρχίζουμε και τελειώνουμε με την ίδια απορία:  Ποιος κρύβεται πίσω από τον Καλογρίτσα; 
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: