16 Αυγούστου, 2016

ΙΣΟΠΕΔΩΝEI ΤΟ ISIS Ο ΠΟΥΤΙΝ

 

Νέες πληροφορίες στο προσκήνιο, από την ρωσική στρατιωτική διοίκηση, που αναφέρουν την εξαπόλυση ομοβροντίας πυραύλων(τύπου cruise) από ρωσικά πολεμικά πλοία που βρίσκονται στη Μεσόγειο, κατά των τρομοκρατικών ομάδων  στην στρατιωτική ακαδημίας στο Χαλέπι.

Αποτέλεσμα της επίθεσης ήταν κυριολεκτικά επιτυχής, με το θάνατο  πολλών τζιχαντιστών στην περιοχή και την ισοπέδωση  αποθηκών πυρομαχικών και όπλων που διατηρούσαν στην περιοχή.

Σύμφωνα με πολεμικό ανταποκριτή, οι συριακές δυνάμεις ήδη περικύκλωσαν την στρατιωτική ακαδημία στο Χαλέπι, όπου Σύριοι σκοτώνουν κατά δεκάδες μαχητές της ομάδας «Jaish Al Fatah », που είχαν παγιδευτεί σε έναν  περιορισμένο εδαφικό  χώρο.

«Οι τρομοκράτες είναι σε απελπιστική κατάσταση. Τουλάχιστον 15 τεθωρακισμένα οχήματα που ανήκουν στους εξτρεμιστές καταστράφηκαν από τις αεροπορικές επιδρομές και τις επιθέσεις του συριακού  πυροβολικού».

«Την ίδια στιγμή, συνεχίζονται οι  βίαιες συγκρούσεις μεταξύ Σύρων στρατιωτών με τους  ισλαμιστές τρομοκράτες στην περιοχή του σχολείου του Al-Hikma στο νότιο-ανατολικό τμήμα του Χαλεπιού, καθώς και στην περιοχή του εργοστασίου τσιμέντου στο νότιο-δυτικά του Χαλεπιού κοντά στο Al-Ramusieh» , προσθέτει ο ίδιος ανταποκριτής από την πρώτη γραμμή.

 Η μαζική αυτή επίθεση έγινε, ώστε να καθαρίσει γρήγορα το Χαλέπι. Όπου σύμφωνα με  έγκυρες πηγές  8000 ισλαμιστές μαχητές από την Σαουδική Αραβία ευρίσκονται στα σύνορα με την Ιορδανία έτοιμοι να εισέλθουν στο συριακό έδαφος, και οι συμμαχικές δυνάμεις θέλουν να είναι έτοιμες να τους αντιμετωπίσουν.


Δεν υπάρχουν σχόλια: