18 Αυγούστου, 2016

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΣΤΟ "ΑΡΜΑ" ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

 

Η βελτίωση των σχέσεων Ρωσίας-Τουρκίας σημαίνει ένα πράγμα: μια νέα συμμαχία, με αρχηγό τον Πούτιν, που βάζει βόμβα στα θεμέλια του ΝΑΤΟ με σκοπό να το ανατινάξει ολοκληρωτικά. Η στροφή του Ερντογάν ήδη έχει πανικοβάλει το ΝΑΤΟ, αφού η Τουρκία που αποτελεί σημαντικό σύμμαχο είναι έτοιμη να "ρίξει πέτρα πίσω της".

 Όπως έγινε γνωστό η Ρωσία είναι έτοιμη να πουλήσει αντιπυραυλικά συστήματα S-400 στην γείτονα μας χώρα, κάτι που επιβεβαιώθηκε και από τον υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου:

"Πρέπει να συνεργαστούμε με άλλους εταίρους για την αγορά και την πώληση οπλικών συστημάτων, επειδή υπάρχουν σύμμαχοι του ΝΑΤΟ που αρνούνται να μας πουλήσουν  συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας ή να μοιράζονται πληροφορίες μαζί μας. Θα ενεργήσουμε σύμφωνα με την εθνική μας ασφάλεια".

Επιπλέον, στα σκαριά είναι και η συμπαραγωγή οπλικών συστημάτων, σύμφωνα με τα όσα έγραψε ο δημοσιογράφος Μ.Gurer: "Η συμπαραγωγή του συστήματος S-400 μπορεί να διαρκέσει χρόνια, και οι πηγές μου επιβεβαίωσαν ότι η Ρωσία είναι  έτοιμη να στείλει μια συστοιχία πυραύλων στην Τουρκία μόλις φτάσουμε σε συμφωνία".
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: