23 Ιουλίου, 2016

ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥΣ

 

«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το Ισλάμ θέλει να κυριαρχήσει στον κόσμο» είπε ο Αμερικανός ρωμαιοκαθολικός καρδινάλιος Ρέιμοντ Λίο Μπερκ σε συνέντευξη αναφερόμενος στο πως οι δυτικές κοινωνίες πρέπει να επιστρέψουν στις χριστιανικές ρίζες τους. Ο καρδινάλιος Μπερκ στη συνέντευξη του μίλησε για το πόσο «ωραίοι άνθρωποι» είναι οι μουσουλμάνοι και τον «πολύ ειρηνικό τρόπο» που λειτουργεί η θρησκεία τους.

«Έχουν τη θρησκευτική υποχρέωση να κυβερνήσουν τη χώρα. Εάν αυτό είναι που οι πολίτες της χώρας επιθυμούν, καλώς, πρέπει να το αφήσουν να συμβεί. Αλλά εάν δεν είναι αυτό που θέλουν, τότε είναι υποχρεωμένοι να μεταναστεύσουν ή να βρουν έναν τρόπο να συμβιβαστούν μαζί του», είπε πάνω στην παράδοση της ισλαμιστικής διακυβέρνησης που έχει όταν οι μουσουλμάνοι γίνονται πλειονότητα σε έναν πληθυσμό. 

«Όποιος δεν είναι συμφιλιωμένος με την ιδέα να τεθεί υπό ισλαμιστική διακυβέρνηση είναι λογικό να φοβάται μια τέτοια εξέλιξη». «Το Ισλάμ είναι μια θρησκεία, σύμφωνα με τη δική του ερμηνεία, που πρέπει να γίνει και κράτος. Το Κοράνι, και οι αυθεντικές ερμηνείες του που έχουν δοθεί από πολλούς ειδήμονες στον Κορανικό Νόμο, λέει ότι προορίζεται να κυβερνήσει τον κόσμο», είχε πει σε προηγούμενη συνέντευξη σε βιβλίο- έρευνα πάνω στον ισλαμισμό.

«Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει χώρος για άλλες θρησκείες, ακόμα κι εάν είναι ανεκτές, όσο το Ισλάμ δεν έχει καταφέρει να εγκαθιδρύσει την κυριαρχία του σε όλα τα έθνη του κόσμου». «Πρέπει να θυμόμαστε ότι το Ισλάμ είναι μια κυβέρνηση [είναι πολιτική], όχι μόνο μια θρησκεία».


 


Δεν υπάρχουν σχόλια: