10 Ιουλίου, 2016

ΓΙΑ ΤΟ ΕΦΑΠΑΞ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΖΗΤΑΕΙ 550.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΧΕΡΙ

 

Την ώρα που οι Έλληνες προσπαθούν με το ζόρι να τα βγάλουν πέρα, υπάρχουν κάποιοι που παλεύουν με «πυγμή», και πέρα από τις αντιξοότητες, καταφέρνουν να πατήσουν κάτω τους Έλληνες, προσθέτοντας και άλλα κέρδη στις τσέπες τος εις βάρος του λαού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υψηλόβαθμο στέλεχος στην βουλή υπέβαλε αίτηση συνταξιοδότησης που απαιτούσε να λάβει ΕΦΑΠΑΞ  το «πενιχρό πόσο» για αυτόν των 550,000!

Φυσικά, αυτό δεν είναι τίποτα περίεργο για όσους δουλεύουν στη βουλή, αφού βάσει κανονισμού της Βουλής, κάθε στέλεχος της βουλής δικαιούται ΕΦΑΠΑΞ  75 μισθών όταν βγαίνει στη σύνταξη. 

Ταυτόχρονα, οι βουλευτές ευνοούνται από ακόμα περισσότερα ευεργετήματα, δημιουργώντας έναν ακόμα μεγαλύτερο τραπεζικό λογαριασμό για τους Έλληνες βουλευτές.

Η καταβολή του μισθού τους γίνεται με προσαύξηση 25%, ενώ αν ένας βουλευτής αποχωρήσει στα 30 έτη συνταξιοδότησης θα δικαιούται το 100% των αποδοχών, παρόλο που την ίδια στιγμή ένας απλώς δημόσιος Υπάλληλος δικαιούται το 68,6% των κατά πολύ μικρότερων συντάξιμων αποδοχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: