08 Ιουνίου, 2016

ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΕΣΒΥΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ;

 

ΑΙΣΧΟΣ! Ξεκινάω από τήν πρώτη λέξη του τίτλου του σημερινού σχολίου μου, γιατί θέλω από την αρχή να υπογραμμίσω οτι, ΟΛΑ όσα γίνονται στήν Αγία Σοφία, εκει στην Κωνσταντινούπολη, είναι όντως ΝΤΡΟΠΗ!

Είναι αλήθεια οτι οι Τούρκοι ΔΕΝ σέβονται Τ Ι Π Ο Τ Α! Και με τόν δικό τους αισχρό τρόπο προκαλούν την ανθρωπότητα!

Αυτό που γίνεται τούτες τίς ημέρες στό Παγκόσμιο Μνημείο της Ορθοδοξίας στην Αγία Σοφία, αποτελεί και όνειδος!

Είναι Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο και ιστορικά Κ Ο Λ Α Σ Ι Μ Ο !

Δέν είναι ψέματα και ούτε υπερβολή να υπογραμμίσουμε για άλλη μια φορά, πως οι Τούρκοι δέν Σ Ε Β Ο Ν Τ Α Ι  Τ Ι Π Ο Τ Α ! Κι αυτό τό έχουν αποδείξει πολλές-πολλές φορές!

Ετσι και γιά μιά ακόμα φορά, οι Τούρκοι γράφοντας τούς πάντες και τα πάντα στα... παλιά τους τα παπούτσια έκαναν πράξη τίς απειλές τους!

Κατέλαβαν με το έτσι θέλω το Παγκόσμιο Ιερό Μνημείο, την Αγία Σοφία και από χθές έχουν ξεκινήσει τίς τελετές του ραμαζανιού.

Κάθε ημέρα μέσα στόν Ιερό Ναό διαβάζουν τό κοράνι, ενώ χιλιάδες είναι εκείνοι που καθημερινά βρίσκονται στούς γύρω χώρους...Και αυτο θα διαρκέσει για ένα μήνα! Εως και τίς 5 Ιουλίου του 2016!!!

Η όλη υπόθεση αποτελεί και είναι Ν Τ Ρ Ο Π Η, για να χρησιμοποιήσω την δεύτερη λέξη τού σημερινού τίτλου στο σχόλιο μου, όταν υπάρχουν συνθήκες, υπογραφές και συμφωνίες, οτι η Αγία Σοφία θα παραμείνει ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!

Καί βέβαια αποτελεί και είναι ντροπή για την Ελληνική Κυβέρνηση, η οποία μπροστά σ' αυτό το αίσχος της Τουρκίας, έβαλε την ουρά στα σκέλη!

Ούτε μία διαμαρτυρία...
Ούτε ένα τι κάνετε ρέε
Και ούτε φωνή.., ούτε κι' ακρόαση! 
Αλήθεια τι κάνετε ρέε εκει στό Μαξίμου..; Ε;





Δεν υπάρχουν σχόλια: