15 Μαΐου, 2016

Η ΕΛΕΥΣΗ ΠΟΥΤΙΝ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ!

 

Φαίνεται ότι ο ερχομός του Ρώσου πρόεδρου Βλαντιμίρ Πούτιν στην Ελλάδα έχει αρχίσει να πανικοβάλει τους Ευρωπαίους και σιγά-σιγά τους βλέπουμε να αλλάζουν... τροπάρι. 

Το ενδιαφέρον του Πούτιν για την Ελλάδα σε συνδυασμό ότι πολλοί Έλληνες πολίτες αναγνωρίζουν ότι η ανάπτυξη και οι καλύτερες μέρες θα έρθουν εξ Ανατολής, και συγκεκριμένα από την υπερδύναμη Ρωσία, έχει κάνει την Ευρωπαϊκή Ένωση να αλλάζει ρότα σε ό,τι αφορά τις απαιτήσεις της, ή τουλάχιστον έτσι άφησε να φανεί ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς σε πρόσφατες δηλώσεις του. 

Συγκεκριμένα, ο Σούλτς δήλωσε: " Η Ελλάδα χρειάζεται ελάφρυνση του χρέους πρέπει να σταματήσουμε να απαιτούμε συνέχεια περισσότερες θυσίες. Δεν μπορούμε άλλο να κόβουμε μισθούς και συντάξεις. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να αναγνωρίσουμε ότι η Ελλάδα μέσα στο 2015 έφτασε σε πρωτογενές πλεόνασμα. 

Αυτό σημαίνει ότι οι θυσίες που απαιτήσαμε από τους Έλληνες άρχισαν τώρα να αποδίδουν καρπούς". Μετανιωμένοι ή φοβισμένοι για αυτό που έρχεται και ακούει στο όνομα "Bλαντιμίρ Πούτιν"; Σε λίγες ημέρες θα το δούμε... 



Δεν υπάρχουν σχόλια: