16 Απριλίου, 2016

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΛΒΑΝΩΝ ΣΤΟ ΚΟΣΣΥΦΟΠΕΔΙΟ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ;

 

Πόλεμο έχουν κηρύξει οι Αλβανοί εναντίων στης Σερβίας, προς υπεράσπιση των εθνικών τους συμφερόντων στη περιοχή Μιτρόβτσα, ενώ τις «βολές» τους θα δεχτεί και η ΠΓΔΜ.

Ήδη οι ένοπλες οργανώσεις του Αλβανικού Εθνικού Στρατού, σε συγκέντρωση τους στο Κοσσυφοπέδιο, έδωσαν όρκο και κινητοποίησαν τους μαχητές τους, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι έτοιμες οι πολεμικές επιχειρήσεις.

Ο συγκεκριμένος στρατός, που όπως έχουν αναφέρει οι ίδιοι τα μέλη τους είναι σύμμαχοι του ΝΑΤΟ, έχει σπείρει ήδη τον πανικό στη κυβέρνηση των Σκοπίων και εδρεύει σε διάφορα μέρη του Κοσσυφοπεδίου αλλά και στην Αλβανία και την ΠΓΔΜ, ενώ, εκτιμάται ότι έχουν πλούσιο και βαρύτατο οπλισμό από παλαιότερους Αλβανούς εξτρεμιστές.

Φαίνεται ότι υπάρχει σχέδιο για μια «Μεγάλη Αλβανία» και είναι ικανοί να κάνουν το οτιδήποτε για να πετύχουν. Παράλληλα, υπάρχει η εκτίμηση ότι πρόκειται για άλλο ένα σχέδιο του ΝΑΤΟ που αποσκοπεί να ανακόψει την επέκταση της Ρωσίας στα Βαλκάνια. Γίνεται αντιληπτό ότι αν υπάρχουν εξελίξεις, θα μας επηρεάσουν άμεσα και επικίνδυνα, και, δυστυχώς, η χώρα μας ήδη ταλαιπωρείται λόγω του συριακού πολέμου με τα κύματα προσφύγων.     


Δεν υπάρχουν σχόλια: