19 Μαρτίου, 2016

ΔΩΣΑΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ

 

Η αντεθνική θέση κάποιων συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ για το ευαίσθητο θέμα της Μακεδονίας μας είναι γνωστή και κατάπτυστη. Η αναφορά όμως του Μουζάλα στο μόρφωμα των Σκοπίων ως "Μακεδονία"  ξεπερνάει κάθε όριο.

Ο υπουργός με την αναφορά του αυτή δίνει το δικαίωμα στους σκοπιανούς να ισχυρίζονται σε διεθνείς και διμερείς συσκέψεις ότι και η ελληνική πλευρά σε κυβερνητικό επίπεδο δέχεται το όνομα "Μακεδονία" για τα Σκόπια. Η απαίτηση του κου Καμένου περί παραιτήσεως Μουζάλα ακούγεται υποκριτική, όταν στο πρόσφατο παρελθόν ανέχθηκε βουλευτή του με πιο αντεθνική δήλωση.

Συγκεκριμένα ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ζουράρις δήλωσε: "Θα ψηφίζω επ’ αόριστον τις προτάσεις που θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ ακόμα και αν προτείνει την προσάρτηση της Μακεδονίας στα Σκόπια, στην Χιλή, στο Άνω Βολτά".

Ο αμετανόητος Ζουράρις συνεχίζει σήμερα τις προκλήσεις του ισχυριζόμενος ότι ο Μουζάλας δεν πρέπει να παραιτηθεί και ούτε καν να ζητήσει συγνώμη. Ο απίθανος αυτός τύπος επικοινωνεί καθόλου με τον "εθνικόφρονα" αρχηγό του; Η θέση του Ποταμιού στο θέμα είναι αχαρακτήριστη και δεν χρίζει καν σχολιασμού.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: