13 Μαρτίου, 2016

ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟ ΝΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ!

 

Μεγάλα γεωπολιτικά παιχνίδια παίζονται στο Αιγαίο πίσω από την πλάτη της Ελλάδας. Η ξαφνική κάθοδος του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο είχε συγκεκριμένο λόγο. Η Γερμανία με την Τουρκία συμφώνησαν τα γερμανικά πλοία να μην μεταφέρουν τους μετανάστες στην Τουρκία και να τους κρατάνε στην Ελλάδα. Κάτι που έγινε γνωστό και στα υπόλοιπα κράτη της Συμμαχίας.

α).Το ΝΑΤΟ με τα πολεμικά πλοία να βρίσκονται στο Αιγαίο εμποδίζει και την διέλευση των ρωσικών που επιθυμούν να επιτηρήσουν την κατάσταση στην Συρία.

β).Όταν βρίσκονται στο Αιγαίο έστω τώρα συμβολικά ΝΑΤΟΙΚΑ πολεμικά σκάφη δίνουν το μήνυμα στην Άγκυρα ¨κάτω τα χέρια¨ από τα πετρέλαια και τα ενεργειακά πλούτη του Αιγαίου και του Κρητικού Πελάγους γιατί αυτά εκπροσωπούν το ενυπόθηκο χρέος της μνημονιακής Ελλάδος το οποίο φαίνεται έτσι να ανήκει στις χώρες μας.

γ).Αλλά η συμβολική παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο προλειαίνει τα επερχόμενα γεωπολιτικά που αποφασίστηκαν για να γίνουν.

«Οι Τούρκοι τα κόλλυβα τα έχουν στη μέση τους. Θα πάθουν μεγάλο κακό. Τότε θα επέμβει από πάνω ο Ρώσος και θα γίνει όπως τα λέει η προφητεία του Αγίου Κοσμά. Οι μεγάλοι θα φροντίσουν…Την Κωνσταντινούπολη οι Έλληνες πρέπει να τη φυλάξουν. Και, έτσι, ο Θεός θα τη χαρίσει σε μας. Θα μας βοηθήσει ο Θεός, γιατί είμαστε Ορθόδοξοι»… 

«Οι Εγγλέζοι και οι Αμερικάνοι θα μας παραχωρήσουν την Κωνσταντινούπολη. Όχι γιατί μας αγαπάνε, αλλά γιατί αυτό θα συμπλέει με τα συμφέροντά τους». «Μετά την πρόκληση των Τούρκων, θα κατεβούν οι Ρώσοι στα Στενά. Όχι για να βοηθήσουν εμάς. Αυτοί θα έχουν άλλα συμφέροντα. Αλλά, χωρίς να το θέλουν, θα βοηθάνε εμάς.

Τότε, οι Τούρκοι για να υπερασπισθούν τα Στενά, που είναι στρατηγικής σημασίας, θα συγκεντρώσουν εκεί και άλλα στρατεύματα. Παράλληλα δε, θα αποσύρουν δυνάμεις από καταληφθέντα εδάφη. Όμως, θα δουν τότε τα άλλα κράτη της Ευρώπης, συγκεκριμένα η Αγγλία, η Γαλλία, η Ιταλία και άλλα έξι – εφτά κράτη της ΕΟΚ, ότι η Ρωσία θα αρπάξει μέρη, οπότε θα πουν: “Δεν πάμε κι εμείς εκεί πέρα, μήπως πάρουμε κανένα κομμάτι;” Όλοι, όμως θα κυνηγούν τη μερίδα του λέοντος. 

Έτσι θα μπουν και οι Ευρωπαίοι στον πόλεμο….» Οι Δυτικοί λοιπόν επιθυμούν να ελέγξουν την κατάσταση έχοντας τον απόλυτο λόγο για τις μεταναστευτικές ροές στήνοντας πολεμικά πλοία απέναντι από τα παράλια της Αγιοτόκου Μικράς Ασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: