13 Μαρτίου, 2016

ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΡΟΕΣ

 

Μόνιμο HOTSPOT κάνουν την Ελλάδα για 300.000!. Τα δυο τρία χρόνια που είπε ο Μουζάλας είναι απλώς η... πρόγευση - Τα πλοία του ΝΑΤΟ δεν θα σταματήσουν τις ροές και η Τουρκία όχι μόνο δεν θα παίρνει τους μετανάστες πίσω αλλά και θα συνεχίσει να χορεύει την Ευρώπη στο ταψί.

Πυκνώνουν τα μαύρα σύννεφα πάνω από τη χώρα μας. Δεν φθάνει η οικονομική... προσφυγιά που έξι χρόνια τώρα βιώνει η Ελλάδα, έχουν αποφασίσει να μας κάνουν και μόνιμη αποθήκη των προσφύγων και των μεταναστών που συνεχίζει κάθε μέρα να στέλνει με τις βάρκες της στην Ευρώπη η Τουρκία.

Η οποία, παίζοντας σατανικά τα εκβιαστικά παιχνίδια της για να αποσπάσει ανταλλάγματα, δεν πρόκειται να αποτρέψει τις ροές από τα παράλιά της. Προάγγελος της επόμενης μέρας που έχει προδιαγράψει για εμάς το κονκλάβιο των Βρυξελλών είναι η δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα ότι οι πρόσφυγες θα μείνουν στην Ελλάδα για τα επόμενα δύο με τρία χρόνια.

Κάτι που μία ημέρα μετά επισημοποίησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στο Υπουργικό Συμβούλιο για «προσωρινή διαμονή» (χωρίς να προσδιορίσει τη χρονική διάρκειά της ούτε τον αριθμό των προσφύγων). Και πρόσθεσε απλώς ότι «η Ελλάδα δεν μπορεί ούτε πρόκειται να γίνει αποθήκη ανθρώπων», κάτι που σημαίνει ότι έχουν ήδη γίνει οι σχετικές... κρούσεις! Και απλώς ο κ. Τσίπρας θέτει τις ενστάσεις του...

Διπλωματικές πηγές αλλά και πληροφορίες από άτομα που έχουν πρόσβαση στα ευρωπαϊκά σαλόνια και έχουν γευθεί διεθνή μαγειρέματα αναφέρουν κατηγορηματικά ότι το Προσφυγικό χρησιμοποιείται για να δημιουργηθούν νέες αναταράξεις στην ΕΕ και στην Ευρωζώνη, μετά τις σεισμικές δονήσεις που προκάλεσαν στο ευρώ με την ελληνική οικονομική κρίση, για να τελειώσουν τη γερμανική ηγεμονία στην Ευρώπη και να ρίξουν τη Μέρκελ.

Κατά... σύμπτωση (;), τη διάσταση αυτή επισημαίνει η γαλλική εφημερίδα «Le Monde», όπου σε άρθρο της η Σεσίλ Ντικουτριέ γράφει: «Η Άνγκελα Μέρκελ και ο Αλέξης Τσίπρας είναι σήμερα στο ίδιο καράβι και ή θα βουλιάξουν μαζί ή θα τους χαιρετίσουμε μια μέρα ως ήρωες, που κράτησαν ψηλά τα χρώματα και την τιμή της Ευρώπης»!

Σε άλλο σημείο η αρθρογράφος επισημαίνει τη μαύρη εξέλιξη που απειλεί τη γερμανίδα καγκελάριο: «Κινδυνεύει να περάσει στην Ιστορία ως η ηγέτιδα που προκάλεσε την αποτυχία της Ευρώπης από υπερβολική αφέλεια»! 

Και αυτό επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι το Βερολίνο άργησε να αντιληφθεί το μέγεθος του προβλήματος και τις δραματικές επιπτώσεις που θα είχε το προσφυγικό τσουνάμι, που μεθοδευμένα έστελνε στην Ευρώπη ο Ερντογάν.

Κάτι που αποδεικνύεται από το ότι στα παράλια της Τουρκίας έχουν στηθεί βιομηχανίες που κατασκευάζουν πλαστικές βάρκες και μηχανές μιας χρήσεως, ενώ πρόσφυγες και μετανάστες κατευθύνονται προς τα ελληνικά νησιά υπό την προστασία της Τουρκικής Αστυνομίας και του Στρατού.

Ταυτόχρονα, ανοικτός είναι ο δρόμος στους χιλιάδες Μαροκινούς, Αλγερινούς, Αιγύπτιους και άλλους από την Αφρική που φθάνουν στο Αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης και από εκεί κατευθύνονται, με την «ανοχή» των τουρκικών αρχών, στα παράλια για να περάσουν στην Ελλάδα.

Τροχονόμος το ΝΑΤΟ. Οι... ξύπνιοι που η Ευρώπη έχει την... κακιά μοίρα να κρατούν την τύχη της στα χέρια τους πήραν αργά χαμπάρι την πλημμύρα που ερχόταν και η οποία συνεχώς αυξανόταν. Αργά κατάλαβαν πού στοχεύουν αυτές οι ανεξέλεγκτες ροές των προσφύγων προς τη Γη της Επαγγελίας μέσω της Ελλάδας.

Και άρχισαν να σηκώνουν φράχτες, ενώ τώρα επιστράτευσαν και το ΝΑΤΟ, ομολογώντας έτσι ότι για το τσουνάμι αυτό δεν φταίει η Ελλάδα, που κάποιοι «πεινασμένοι» της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, μαζί με την... πολιτισμένη Αυστρία, την έστησαν στα έξι μέτρα, αλλά η ίδια η ηγεσία της ΕΕ. 

Αυτές τις μέρες αναλαμβάνει δράση το ΝΑΤΟ, χωρίς να έχει διευκρινιστεί πώς και πού θα επεμβαίνει και αν θα σταματήσει τις... αφίξεις στα ελληνικά νησιά. Δεν γνωρίζουμε αν θα τολμήσει να πάει κόντρα στα σχέδια της Τουρκίας ή θα νομιμοποιήσει τις αμφισβητήσεις της εθνικής κυριαρχίας μας στο Αιγαίο που χρόνια τώρα προβάλλει η Άγκυρα, ανοίγοντας την πόρτα για νέα εθνική τραγωδία. Το επισημαίνουμε, κτυπάμε την καμπάνα, για να μην εφησυχάζει κανείς στη χώρα μας.

Αν αποτύχει το ΝΑΤΟ, τι γίνεται; Όπως επίσης δεν γνωρίζουμε τι θα γίνει, ποια θα είναι τα επόμενα μέτρα, αν τα πλοία του ΝΑΤΟ δεν καταφέρουν να σταματήσουν τις ροές από τα τουρκικά παράλια… Αν η Τουρκία συνεχίσει να... πριμοδοτεί τις αποστολές προσφύγων και μεταναστών σε Μυτιλήνη, Χίο, Σάμο, Κω και σε άλλα νησιά μας… Η Ελλάδα θα φταίει πάλι, κύριοι Αυστριακοί;

Στόχος, η εκ των έσω άλωση της χώρας μας.Ακόμη κι αν δεν έρθουν άλλοι πρόσφυγες, με αυτούς που θα μείνουν εδώ (και μιλάμε για πάνω από 150.000) για πολλά χρόνια, από τη στιγμή που οι πολιτισμένοι - απολίτιστοι εταίροι μας κλείνουν τα σύνορά τους, έχουν αντιληφθεί κυβέρνηση και αντιπολίτευση ποιες θα είναι οι τρομακτικές επιπτώσεις στην επόμενη μέρα της ελληνικής κοινωνίας; Στον τρόπο ζωής και συμπεριφοράς της ελληνικής οικογένειας;

Θα πρέπει να φτιαχτούν σχολεία για τα παιδιά των μουσουλμάνων, τεμένη για τη θρησκευτική τους λατρεία. Θα έχουν άλλα ήθη και έθιμα, διαφορετικό τρόπο ζωής. Με δυο λέξεις, θα αλλάξουν πολλά από εκείνα που είναι στο DNA του Έλληνα και χαρακτηρίζουν τη διαχρονική παρουσία της ελληνικής φυλής σε αυτό το κομμάτι της Γης.

Αυτός είναι χρόνια τώρα ο στόχος της Τουρκίας, που θεωρεί την Ελλάδα... επαρχία της. Τεράστιες οι ευθύνες όλης της πολιτικής ηγεσίας αλλά και όλων των άλλων τάξεων.

Τίποτε από όσα συμβαίνουν σε κάθε γωνιά του πλανήτη δεν είναι τυχαίο. Αλλά προθέσεις, σχέδια, πλάνα δεν βγαίνουν πάντα σε εκείνους που θέλουν να τα επιβάλλουν. Πολλές φορές ανατρέπονται. Από τους λαούς, τους πολίτες, από τους ηγέτες τους που αντιστέκονται.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: