28 Φεβρουαρίου, 2016

SOS ΕΚΠΕΜΠΕΙ Η ΧΩΡΑ

 

Σχέδιο έκτακτης ανάγκης στην Ευρωπαϊκή Ένωση για την αντιμετώπιση των «προσφυγικών ροών» υπέβαλλε η κυβέρνηση, παραδέχτηκε το πρωί της Κυριακής, ο Γιάννης Μουζάλας. Η κατάσταση ξεφεύγει εκτός ελέγχου, καθώς η κυβέρνηση δεν φέρεται έξυπνα, προκειμένου να αξιοποιήσει την βούληση των μουσουλμάνων μεταναστών να φύγουν προς την Δυτική Ευρώπη, «σπρώχνοντάς» τους προς τα σύνορα με τα Σκόπια.

«Δυστυχώς το σχέδιο πρέπει να εφαρμοστεί, το έχουμε ποσοτικοποιήσει και σε είδη, και σε χρήματα και σε προσωπικό» είπε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής. Κατά την εκτίμησή του «μέσα στον επόμενο μήνα υπολογίζουμε ότι θα έχουμε έναν αριθμό ανθρώπων που θα εγκλωβιστούν που θα είναι ανάμεσα στις 50.000 με 70.000 ανθρώπους».

Δήλωσε δε ότι «στη Μακεδονία θα έχουμε 4 κέντρα υποδοχής προσφύγων και τα υπόλοιπα θα μοιραστούν κατά μήκος του άξονα Αθήνα-Θεσσαλονίκη». «Θα το απλώσουμε σε όλη την Ελλάδα. Μπορεί να είναι για μικρό διάστημα σε αποθήκες αλλά παγκόσμια έτσι συμβαίνει μέχρι να φτιαχτούν οι χώροι» συμπλήρωσε. «Είναι χώροι έκτακτης ανάγκης. Ο πληθυσμός να μην φοβηθεί ότι θα παραμείνουν εκεί μόνιμα» συνέχισε.

Ποιος μας διαβεβαιώνει ότι δεν θα μείνουν μόνιμα, την ώρα που κι άλλοι στέλνονται συνεχώς από την Τουρκία. Το θέμα είναι ότι οι άνθρωποι εκείνοι, θέλουν να φύγουν και κάποιοι τους μοιράζουν σε όλη την χώρα, χωρίς να ρωτήσουν τους πολίτες. Να γίνει λοιπόν δημοψήφισμα, όπως έγινε για το τρίτο Μνημόνιο. Ο λόγος στους πολίτες, καθώς εκείνοι είναι που κινδυνεύουν άμεσα από τις εξαθλιωμένες και άρα έτοιμες για όλα «προσφυγικές» ορδές.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: