09 Φεβρουαρίου, 2016

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΟΡΩΣΙΚΟ ΚΟΜΜΑ

 

Επικείμενη ίδρυση ΔΗΘΕΝ φιλορωσικού κόμματος το οποίο, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες δε θα έχει καμία σχέση με τη Μόσχα και δεν πρόκειται για απόφαση του Βλαντιμίρ Πούτιν, παρά είναι μόνο μία "βιτρίνα" προσώπων που επιδιώκουν να εκμεταλλευτούν την απόγνωση των Ελλήνων και τη θέληση τους για ρωσική αρωγή υπέρ της Ελλάδος.

Γνωρίζοντας το μεγάλο ποσοστό που θα είχε ένα κόμμα υπέρ της Ρωσίας στην Ελλάδα, οι πληροφορίες που φθάνουν στα ειδησεογραφικά desk μας μιλούν για την ενεργή συμμετοχή του επίτιμου αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού και πρώην υπηρεσιακού Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Φράγκου Φραγκούλη, ως επικεφαλής του δήθεν φιλορωσικού κόμματος.

Πιο συγκεκριμένα, θέλοντας να προσελκύσουν το ενδιαφέρον και την προσοχή του Έλληνα πολίτη, έχουν αφήσει να διαρρεύσει το γεγονός πως θα υπάρχει οικονομική στήριξη από Έλληνα μεγαλοεκδότη και από έναν Έλληνα μεγαλοεπιχειρηματία, οι οποίοι σαφώς θα χορηγήσουν την εν λόγω κίνηση με τέτοιο τρόπο, ώστε να ξεγελάσουν τους Έλληνες ψηφοφόρους, κάνοντας τους να πιστέψουν πως πρόκειται για ένα πραγματικό φιλορωσικό κόμμα. 

Περαιτέρω πληροφορίες, επιβεβαιώνουν πως η Ρωσία δεν έχει καμία σχέση με αυτή την κίνηση, ούτε με τα συγκεκριμένα πρόσωπα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: