02 Ιανουαρίου, 2016

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ISIS

 

Τουλάχιστον δύο νεκροί και άλλοι τραυματισμένοι μετά από πυροβολισμούς στο κέντρο του Τελ Αβίβ, την Παρασκευή το απόγευμα, ανέφεραν τα ΜΜΕ της χώρας.Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν αμέσως στο νοσοκομείο, από τις ομάδες ασφαλείας.
 
Το περιστατικό αυτό συνέβη στο  Dizengoff Street, ενώ τα ΜΜΕ ανέφεραν ότι δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν από έναν ληστή που μπήκε σε μπαρ και τους πυροβόλησε. Έχουν τραυματιστεί επτά άτομα, τα τέσσερα από αυτά βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση. Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Micky Rosenfeld δήλωσε ότι η αστυνομία ερευνά την επίθεση διότι δεν είναι σαφές ποιος ήταν πίσω από αυτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν γνωρίζουν ακόμα αν ήταν κάποιος Παλαιστίνιος ή αν ήταν κάποια συμμορία.Η επίθεση έγινε στις 15:00 σε ένα από τα πολυσύχναστα μέρη του κέντρου του Τελ Αβίβ. Κάποιοι μάρτυρες είπαν ότι άκουσαν δέκα πυροβολισμούς από όπλο. Η Nati Shaked είπε ότι είδε: 

"Έναν άνδρα οπλισμένο με ένα αυτόματο τουφέκι που περπατούσε στο δρόμο.Είδε πολλούς ανθρώπους που θα μπορούσε να πυροβολήσει, αλλά δεν το έκανε. Αργότερα άκουσα πυροβολισμούς".

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: