07 Ιανουαρίου, 2016

ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

 

Φωτιά ανάβουν στην Τουρκία, τοπικά δημοσιεύματα, που θέλουν την ρωσική βουλή να συζητά πρόταση για να δοθεί εντολή για επιχειρήσεις μέσα στο έδαφος τη Τουρκίας, αφού οι Τούρκοι δεν σταματούν τις προκλητικές ενέργειες. Η Άγκυρα βρίσκεται επί ποδός από την Δευτέρα, καθώς η πληροφορία ήρθε από την ιστοσελίδα Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Όπως εξηγεί η είδηση, την επιχείρηση θα αναλάβουν οι γνωστοί Ρώσοι κομάντος με τον ονομασία Spetsnaz, οι οποίοι ύστερα απο εντολή, θα εισβάλουν μέσα στην Τουρκία για την πραγματοποίηση της εξολόθρευσης των βάσεων ενίσχυσης των Τζιχαντιστών. Αφορμή της συζήτησης αυτής, είναι ότι η Τουρκία εξακολουθεί να υποστηρίζει τους Τζιχαντιστές, ενώ σύμφωνα με στοιχεία δεν έχει διακόψει το παράνομο εμπόριο με τους τρομοκράτες του Ισλαμικού κράτους.

Οι ειδικοί κομάντο Spetsnaz, αποτελούν αγκάθι για την Άγκυρα, καθώς είναι ήδη γνωστοί από τις προηγούμενες επιχειρήσεις στις οποίες συμμετείχαν, όπως στο Αφγανιστάν, το Πακιστάν και στην Βηρυτό. Στο ίδιο πάντα δημοσίευμα, υπάρχει η επισήμανση ότι η οργή του Πούτιν κατά της Τουρκίας δεν έχει τέλος, ύστερα και απο τις πρόσφατες προκλητικές εξελίξεις στο Ιρακ. 
Αναμένεται συνέχεια...



Δεν υπάρχουν σχόλια: