20 Ιανουαρίου, 2016

ΟΙ ΗΠΑ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΒΙΟΧΗΜΙΚΑ ΟΠΛΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

 

Στρατηγική απειλή όχι μόνο εναντίον της Ρωσίας, αλλά και ολόκληρης της Ευρώπης, αποτελεί η επεκταση του Βιο-Χημικου οπλοστασιου των ΗΠΑ, σύμφωνα με έρευνα που κυκλοφόρησε, στο Κρεμλίνο. 

Η έρευνα παρουσιάζει επίσης, ότι η Αμερική έδωσε συμβόλαια ύψους $900 εκατ. σε 17 μεγαλες εταιρειες, με την μεταφορα κι αλλες υπηρεσιες υποστηριξης βιολογικών και χημικών όπλων. Την ίδια ώρα, ο ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, δημοσιοποίησε ένα έγγραφο που αποδεικνύει την λειτουργία των αμερικανικών στρατιωτικών εργαστηρίων για βιοχημικά όπλα, σε γειτονικές με την Ρωσία χώρες, προκαλώντας τον τρόμο των πολιτών, καθώς επαληθεύεται με αυτόν τον τρόπο,  η αποκαλυπτικη προφητεια της Baba Vanga.

Σε συνδυασμό με την εισροή μεταναστών, η Baba Vanga πριν πεθάνει, είχε προειδοποιήσει για εισβολή, ισλαμιστων εξτρεμιστων εντός του 2016, που θα καταστρεψει ολη την Ήπειρο. Τα νέα δεδομένα, ότι ο Ομπάμα δημιούργησε τους Ισλαμιστές τρομοκράτες και ότι τους χορηγεί βιοχημικά όπλα, συμπίπτουν με την προφητεία της Vanga, πως ο 44ος προεδρος της Αμερικης θα ειναι ΑφροΑμερικανος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: