13 Ιανουαρίου, 2016

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΜΕΡΑΡΧΙΕΣ

 

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν ανέπτυξε τρεις νέες στρατιωτικές μεραρχίες στη Δύση και ακόμα πέντε πυρηνικές στρατιωτικές ομάδες. Με αυτή την κίνηση δείχνει στους Ευρωπαίους γείτονες ότι τους αμφισβητεί και ότι το ΝΑΤΟ δεν έχει καμία αρμοδιότητα στην περιοχή. Ακόμα μία κίνηση ισχύος είναι η εκτόξευση βόμβας υδρογόνου από την Β. Κορέα

Το πρώτο σημάδι της Ρωσικής δύναμης ήταν να περάσει στην κυριαρχία της η Κριμαία και τώρα φαίνεται από τους βομβαρδισμούς στη Συρία. Ο υπουργός Άμυνας της Ρωσίας δεν αποκάλυψε το ρόλο των πέντε στρατιωτικών ομάδων αλλά ανέφερε πως θα είναι  το πρώτο μέλημα του υπουργείου για φέτος.

Ακόμα είπε: «Η κύρια προσπάθεια μας θα πάει στην ενίσχυση της δυναμικής των στρατιωτικών μας δυνάμεων και να εκπληρώσουμε το διαστημικό πυρηνικό μας πρόγραμμα. Πέντε νέα πυρηνικά συντάγματα εξοπλισμένα με όπλα τελευταίας τεχνολογίας θα δημιουργηθούν το 2016», τόνισε.

Η κίνηση και η ισχύ της Ρωσίας δηλώνει και ότι δεν πρέπει να παίζουν μαζί της πλέον οι Δυτικοί και πως η δύναμη της είναι αντίστοιχη της παλίας Σοβιετικής Ένωσης κατά τον Β' Παγκόσμιο πόλεμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: