07 Δεκεμβρίου, 2015

ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ Η ΛΕΠΕΝ

 

Το αποτέλεσμα είχε προαναγγελθεί, το σοκ ήταν αναμενόμενο- αλλά ήταν σοκ παρ' όλα αυτά. Στις περιφερειακές εκλογές της Γαλλίας, το Εθνικό Μέτωπο κατέλαβε την πρώτη θέση, ξεπερνώντας το 30% και σε μερικές περιοχές, όπως το Pas de Calais, το Var ή την Vaucluse, τα ποσοστά του άγγιξαν το 45%. Η χώρα των φώτων παραδόθηκε, λοιπόν, στους εχθρούς του δημοκρατικού φωτός;

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΔΗΜΟΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΗΜΑΡΤΟΝ!!!

 

Αφού έχει λύσει όλα τα προβλήματα της χώρας η Κυβέρνηση βιάζεται να περάσει νόμο για το Σύμφωνο Συμβίωσης με ότι αυτό συνεπάγεται. Διαβάστε λοιπόν. Στατιστικά είναι λογικό, όσοι ομοφυλόφιλοι υπάρχουν τώρα, αναλογικά να υπήρχαν και διαχρονικά ανά τους αιώνες.

ΟΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ

 

Από μόνες τους οι αεροπορικές επιχειρήσεις δεν θα είναι αρκετές για να εκδιώξουν την οργάνωση Ισλαμικό Κράτος από τη Συρία και χρειάζεται μια αποτελεσματική χερσαία δύναμη μέσω της υποστήριξης στη μετριοπαθή αντιπολίτευση της Συρίας, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

ΤΟ ΝΑΤΟ ΛΕΕΙ «ΟΧΙ» ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ISIS

 

Αποκλείει το ΝΑΤΟ την αποστολή χερσαίων στρατευμάτων στη Συρία για να πολεμήσουν το αυτοαποκαλούμενο Ισλαμικό Κράτος στη Συρία, δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας της συμμαχίας Γενς Στόλτενμπεργκ σε ελβετική εφημερίδα, υπογραμμίζοντας παράλληλα την ανάγκη για ενίσχυση των τοπικών δυνάμεων που πολεμούν τους τζιχαντιστές.

ΡΩΣΟΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

 

Η ιστορία των σχέσεων μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας περιλαμβάνει πολλές σημαντικές σελίδες και απροσδόκητες εξελίξεις. Οι δυο χώρες πολέμησαν μεταξύ τους  δέκα φορές και παρόλο που ορισμένοι από αυτούς τους πολέμους, όπως η εκστρατεία του Μεγάλου Πέτρου στον ποταμό Προύθο, είναι κάπως τραβηγμένο να θεωρηθούν κανονικοί ρωσοτουρκικοί πόλεμοι, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι Τούρκοι ήταν αντίπαλος της Ρωσίας στο πεδίο της μάχης πολύ πιο συχνά από άλλους λαούς.

Η ΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΑΜΥΝΑ

 

Πρός σκάνδαλο οδηγείται το θέμα των δυνατοτήτων της Ελληνικής Αεράμυνας και του τρόπου που γίνονται οι ασκήσεις στο Αιγαίο.Σήμερα θα υπάρξει και νέα αναφορά σε συναφές θέμα, αφού Eλληνική αεράμυνα δεν είναι μόνο οι S-300. Ευτυχώς που διαμορφώνουμε γνώμη στο εξωτερικό, κάτι που δεν είναι και η πρώτη φορά. Έχει γίνει συνήθεια σε όλα τα θέματα.

ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΡΙΑ

 

Οι πρόσφατες δηλώσεις αξιωματούχων της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής σχετικά με τις εξελίξεις στη Συρία βασίζονται σε διπλά μέτρα και σταθμά και θυμίζουν "θέατρο του παραλόγου", δήλωσε χθες ο εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας Ίγκορ Κονασένκοφ, επισημαίνοντας παράλληλα πως οι ισχυρισμοί Αμερικανών αξιωματούχων ότι δεν έχουν καταγράψει επιχειρήσεις παράνομης διακίνησης πετρελαίου από περιοχές του Ισλαμικού Κράτους στην Τουρκία "προκαλούν ένα χαμόγελο".

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ


Ελλάδα:Παραμένει το αδιέξοδο στην Ειδομένη, όπου βρίσκονται εγκλωβισμένοι χιλιάδες μετανάστες, παρά τις προσπάθειες αστυνομίας και οργανώσεων να τους πείσουν να επιστρέψουν στην Αθήνα. Η προθεσμία τριών ημερών που τους είχε δοθεί γραπτώς εξέπνευσε και μόλις μερικές εκατοντάδες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα να επιβιβαστούν στα λεωφορεία για Αθήνα. 

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΔΕΚΑ ΕΞΥΠΝΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

 

Μπορεί τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα να περνάει δια πυρός και σιδήρου, όμως από... επιστημονικής πλευράς είναι κορυφαία! Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από την ετήσια κατάταξη του ΟΟΣΑ για τις «εξυπνότερες» χώρες του κόσμου, όπου η Ελλάδα καταλαμβάνει την 6η θέση.

«ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΗ» Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΡΑΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ISIS

 

Tην «κατάπληξή» της για τις ιρανικές κατηγορίες σχετικά με ανάμειξη της Τουρκίας σε λαθρεμπόριο πετρελαίου με τους τζιχαντιστές στη Συρία και στο Ιράκ εξέφρασε την Κυριακή η Άγκυρα.Δεν υπάρχει τίποτε «σοβαρό» στις κατηγορίες αυτές, αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο εκπρόσωπος του τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών Τανζού Μπιλγκίτς.

H «ΚΟΚΚΙΝΗ» ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΤΕΧΕΡΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΡΙΑ

 

Κορυφαίος σύμβουλος του ανώτατου ηγέτη του Ιράν Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ δήλωσε σήμερα ότι το μέλλον του προέδρου της Συρίας Μπασάρ αλ-Άσαντ μπορεί να καθοριστεί μόνο από τον συριακό λαό και το θέμα αυτό είναι "κόκκινη γραμμή" για την Τεχεράνη, μετέδωσε το επίσημο ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων IRNA.

ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ

 

«Θερμός» αναμένεται να είναι ο Γενάρης με την έλευση του νέου έτους, καθώς οι αγρότες εμφανίζονται αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους με μπλόκα ανά την Ελλάδα, αντιδρώντας στο φορολογικό και το ασφαλιστικό. Συγκεκριμένα, στην καρδιά του καρδιτσιώτικου κάμπου με αγρότες από όλη τη χώρα, πραγματοποιήθηκε πανελλαδική σύσκεψη της Επιτροπής των Μπλόκων, προκειμένου να αποφασιστεί η κλιμάκωση και ο πανελλαδικός συντονισμός των κινητοποιήσεων.