30 Σεπτεμβρίου, 2015

Η ΘΕΣΠΙΣΗ ΕΝΙΑΙΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

 
  Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ....
 


ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

 

Ο Αλέξης Τσίπρας με δηλώσεις του στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη  επιβεβαίωσε τη δημόσια αίσθηση ότι οι ΗΠΑ έχουν στηρίξει σθεναρά την ελληνική θέση για το χρέος, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά ότι η χώρα βρήκε «πολύ πιο ευήκοα ώτα» στην Αμερική από ο, τι στις Βρυξέλλες.

ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Η ΥΠΟΘΕΣΗ DIGEA

 

Φάκελλο στον Εισαγγελέα με την αποικιακού τύπου σύμβαση της λεγόμενης DIGEA με τα ελληνικά συστημικά κανάλια έχει καταθέσει ΠΡΙΝ τις εκλογές ο (και τότε και σήμερα) Υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης.

ΝΙΚΟ ΦΙΛΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ;

 
ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΦΙΛΗ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ - ΘΟΥΡΙΟΣ  ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΙΣΟΤΗΣ

Απαλλαγμένος πλέον ο Τσίπρας από το βάρος του 3 Μνημονίου και μετά την επανεκλογή του κόμματος του στις εκλογές της Κυριακής, ετοιμάζεται να επαναφέρει το σχέδιο του για ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

 

Ελλάδα: Ως εγγυητής της ενότητας της ΝΔ θα επιδιώξει να εμφανιστεί ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο οποίος έχοντας την πλήρη στήριξη του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, αλλά και κορυφαίων στελεχών, όπως η Ντόρα Μπακογιάννη, πρόκειται να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του το αργότερο ώς την Πέμπτη.  

ΔΩΡΑ... ΑΔΩΡΑ

 

Σκηνή πρώτη. Ήταν Φεβρουάριος του 2010, αν θυμάμαι καλά, που ο υπουργός Οικονομικών είχε δηλώσει ότι η προσπάθεια της Ελλάδας να ανακτήσει την αξιοπιστία της είναι ένα εγχείρημα τόσο δύσκολο «όσο να αλλάξει ρότα ένα μεγάλο πλοίο, όπως ο Τιτανικός.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΠΕ "ΝΑΙ" ΣΤΙΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ…

 

Νέα στοιχεία-φωτιά προκύπτουν από απόρρητα έγγραφα από τα αρχεία Σνόουντεν και μαρτυρίες στελεχών των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, σχετικά με την υπόθεση των τηλεφωνικών υποκλοπών από τους Αμερικανούς στη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 αλλά και στη συνέχεια ύστερα από την εκμετάλλευση της άδειας – που είχε εκδοθεί – από την Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας των ΗΠΑ (NSA).

ΟΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΠΟΛΙΟΡΚΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 2001

 

Οι Αφγανοί αντάρτες Ταλιμπάν συγκρούστηκαν σήμερα το πρωί με την αφγανική αστυνομία και τον στρατό στις πύλες της πόλης Κουντούζ, ένα στρατηγικό σημείο του βορρά και η πρώτη μεγάλη πόλη του Αφγανιστάν, που οι αντάρτες απειλούν να ανακαταλάβουν από το 2001.

ΤΟ ΔΝΤ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ: ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΡΙΣΗ

 

Μία νέα κρίση παραμονεύει με επίκεντρο αυτή τη φορά τις αναδυόμενες οικονομίες, προειδοποιεί σε έκθεσή του το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Το ΔΝΤ εστιάζει στο ενδεχόμενο αύξησης των επιτοκίων από τις κεντρικές τράπεζες – ιδίως της Federal Reserve - το οποίο θα μπορούσε να δημιουργήσει πιστωτικό ατύχημα, με παγκόσμιες προεκτάσεις. 

ΔΕ ΘΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΟΥΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΤΑ ΜΕΣΑΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ

 

Αφού  ξεκαθάρισε ότι το αφορολόγητο μένει στα 12.000 ευρώ, σήμερα,  ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης προχώρησε σε κατηγορηματική διάψευση των δημοσιευμάτων, σύμφωνα με τα οποία θα υπάρξουν φορολογικές επιβαρύνσεις στα μεσαία εισοδήματα.