14 Μαΐου, 2015

ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΦΠΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΚΛΑΔΟΙ ΘΑ ΠΛΗΓΟΥΝ

 

Η συνομοσπονδία των εμπόρων, τάσσεται υπέρ της θέσπισης ενιαίου συντελεστή ΦΠΑ χαμηλότερο του σημερινού 23%, που θα συνοδεύεται βεβαίως με ένα πολύ χαμηλό συντελεστή.

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

 

Ελλάδα: Στις 5 το απόγευμα της Πέμπτης προγραμματιζόταν να ξεκινήσει η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και του προεδρείου της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος, προκειμένου συζητηθούν οι τις τελευταίες εξελίξεις στην πορεία των διαπραγματεύσεων με τους πιστωτές.  

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ

 

Τη στιγμή που ο τόπος μας διέρχεται μακροχρόνια και πολύπλευρη κρίση και η υπεύθυνη Κυβέρνηση δίνει τη μάχη για το αύριο της χώρας, δυστυχώς συνέβησαν κατά τις τελευταίες ημέρες ανησυχητικά γεγονότα, τα οποία είδαν το φως της δημοσιότητας και δεν ήταν δυνατό να μην απασχολήσουν τη Διαρκή Ιερά Σύνοδο κατά τις πρόσφατες συνεδρίες του μηνός Μαΐου ε.ε.

Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΦΠΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ

 

Στην ομιλία του ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης στη Βουλή ανακοίνωσε ουσιαστικά πως μετά τον Σεπτέμβριο θα γίνει η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά.Συγκεκριμένα ο κ.Βαρουφάκης είπε δεν είναι κακό να υπάρχει εναρμόνιση, εξορθολογισμός του ΦΠΑ.