24 Νοεμβρίου, 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΟΜΠΑΜΑ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΟΥ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟ ISIS ...

 

Η Γαλλία και η Ρωσία έχουν αυξήσει τους βομβαρδισμούς στους στόχους του ισλαμικού κράτους και ακόμη και η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ βοηθά λίγο περισσότερο, παρά το ότι ο Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα βάζει τα δυνατά του, για το αντίθετο.

Το Fox News ανέφερε ότι η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ κατέστρεψε πρόσφατα 116 βυτιοφόρα του Ισλαμικού Κράτους το οποίο είναι πιθανόν ένα σοβαρό πλήγμα για την τρομοκρατική οργάνωση που στηρίζεται στο πετρέλαιο για ένα μεγάλο μέρος των εισοδημάτων της.

Όμως, σύμφωνα με το Freedom Outpost, η Πολεμική Αεροπορία προειδοποίησε τα μέλη των ισλαμιστών οδηγών πριν από την πτώση των βομβών. Πόσο εξωφρενικό είναι αυτό; Δηλαδή τώρα προειδοποιούν ανθρώπους, που επιτίθενται χωρίς προειδοποίηση, ότι είναι έτοιμοι να τους βομβαρδίσουν;

Κάποιος μπορεί μόνο να υποθέσει ότι οι εν λόγω παραγγελίες ήρθαν κατευθείαν από τον Πρόεδρο Ομπάμα, ο οποίος είναι μετά από όλους ο αρχιστράτηγος των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ. Οι στρατιωτικοί δεν θα ήταν τόσο χαζοί ώστε να προειδοποιήσουν τον εχθρό πριν το χτύπημα, αλλά ο Ομπάμα ίσως. 

Μπορεί κάποιος να αποκαλέσει κάτι τέτοιο προδοσία; 

"Ρίξαμε φυλλάδια, προειδοποιώντας τους οδηγούς να σκορπιστούν", δήλωσε ένας ανώνυμος αξιωματούχος δίνοντας πληροφορίες σχετικά με τις επιδρομές. "Στη συνέχεια προστατέψαμε την περιοχή (με κανόνια 30 χιλιοστών) πριν από τη ρίψη βομβών.

 Έτσι τώρα η Αμερική επιχειρεί δίνοντας στους τρομοκράτες 
έγκαιρη προειδοποίηση; 

Αν αυτή ήταν μια τακτική πολέμου, και αυτά τα βυτιοφόρα οδηγούνταν από πολίτες παρά τη θέλησή τους, θα μπορούσε να δικαιολογηθεί μια τέτοια εντολή του προέδρου Ομπάμα. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν ικανοποιεί κανένα από αυτά τα κριτήρια.

Επιτρέποντας σε εκείνους τους οδηγούς να ζήσουν, απλά σημαίνει, ότι θα ζήσουν για να πολεμήσουν άλλη μέρα. Τώρα έχουν την ευκαιρία να γίνουν βομβιστές αυτοκτονίας ή στρατιώτες στην πρώτη γραμμή. 

Θα μπορούσαν να γίνουν ακόμη και πρόσφυγες να πάνε να τρομοκρατήσουν την Ευρώπη λίγο περισσότερο. Ο μόνος τρόπος για να νικηθεί το ισλαμικό κράτος είναι να τους χτυπήσει με ό, τι έχει και να καταστρέψει εντελώς την ικανότητά τους να διεξάγουν τζιχάντ.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: