10 Νοεμβρίου, 2015

ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ

 

«Ένορκη Διοικητική Εξέταση θα διατάξει ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Αχιλλέας Ζαπράνης, μετά τις καταγγελίες του Πάνου Καμμένου για «ψευδείς» προεκλογικές δημοσκοπήσεις, οι οποίες στόχευαν στην επιρροή των ψηφοφόρων.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Α. Ζαπράνη στο ραδιόφωνο «Πρακτορείο 104,9», για κατάθεση θα κληθούν τόσο όσοι ενεπλάκησαν στη διεξαγωγή της έρευνας όσο και όσοι προέβησαν στις επίμαχες καταγγελίες. 

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Π. Καμμένος είχε καταγγείλει ότι τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων του πανεπιστημιακού ιδρύματος έδιναν οριακή διαφορά μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της Ν.Δ. και τους ΑΝΕΛ μόλις στο 2%.»

Δημοσκόπος περιώνυμος και από αυτούς που έχουν καταγγελθεί για σκοπιμότητες και κόλπα εκατομμυρίων με τα σύστημα της διαπλοκής είναι και στη λίστα Λαγκάρντ, δίπλα σε ονόματα της διαπλοκής. Η αρχική λίστα είχε 2062 ονόματα και τώρα εμπλουτίζεται συνεχώς με συνεισφορά του δημιουργού της Ερβέ Φαλσιανί.

Το Πανεπιστήμιο που διέταξε την διοικητική εξέταση έρχεται (λέμε εμείς) δεύτερο και καταιδρωμένο απο κακές σκέψεις αφού τις δημοσκοπήσεις και τις δημοσκοπικές εταιρείες τις ψάχνει εδώ και καιρό η Δικαιοσύνη,η οποία στην Ελλάδα μόνο τυφλή και αδέκαστη δεν είναι ,ανεξάρτητα ότι σε αυτή υπηρετούν «τυφλοί» και αδέκαστοι δικαστές…

Οι πανεπιστημιακοί έχουν (συνήθως) μεγάλα αυτιά. Ιδιαίτερα στην Ιατρική και τη Νομική παραέχουν,λόγω των στενών επαφών με ομάδες δικαστικών με διάφορες αιτίες η διάφορες (εν αμαρτίαις) προφάσεις… Τέλος ούτε η λίστα Λαγκάρντ είναι τυχαία,ούτε τίποτα απο όσα καθοδηγούσε το σύστημα της διαπλοκής δεν ήταν άνευ σημασίας…
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: