07 Νοεμβρίου, 2015

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ

 

Σύμφωνα με ένα έγγραφο που εκδόθηκε από την Clarion Project, 23 επιβεβαιωμένες τρομοκρατικές οργανώσεις Τζιχάντ που ανήκουν στην Jamaat ul-Fuqra, μια Πακιστανική Μουσουλμανική Αδελφότητα και την Αλ Κάιντα λειτουργούσαν εντός των συνόρων των ΗΠΑ.

Η Jamaat ul-Fuqra είναι γνωστό ότι είναι μια εξαιρετικά μαχητική ομάδα των διεθνών τρομοκρατών. Οι ενώσεις λέγεται ότι παρέχουν παραστρατιωτική εκπαίδευση σε νεοσύλλεκτους για τζιχάντ κατά της Αμερικής.

Στρατόπεδα Τζιχαντιστών.Το έγγραφο ισχυρίστηκε επίσης ότι η Jamaat ul-Fuqra ήταν ένας "αυτόνομος οργανισμός που διαθέτει μια υποδομή ικανή για το σχεδιασμό και την οργάνωση τρομοκρατικών επιθέσεων στο εξωτερικό και στο εσωτερικό των ΗΠΑ".

Το έγγραφο ελήφθη το 2007, αλλά ακόμα δεν έχει γίνει τίποτα για αυτές τις ενώσεις ή τις δραστηριότητές τους. Αν αναρωτιέστε γιατί, η απάντηση βρίσκεται στον πρόεδρο Ομπάμα και το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας, το οποίο αρνείται να κατατάξει τη Jamaat ul-Fuqra ως ξένη τρομοκρατική οργάνωση - παρόλο που φέρεται να υπάρχουν πολλά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι είναι τρομοκράτες.

Το γεγονός ότι ο Ομπάμα δεν έχει κάνει τίποτα για να σταματήσει αυτές τις ομάδες, ενισχύει την αντίληψη ότι ο ίδιος επιλέγει να στηρίξει τα μουσουλμανικά συμφέροντα, πάνω από τα συμφέροντα της Αμερικής, και αυτό είναι ανησυχητικό από κάθε άποψη.

Τι είδους πρόεδρος επιτρέπει αυτού του είδους την εκπαίδευση να συμβαίνει στον τόπο του;Αρκετοί πιστεύουν ότι ο Ομπάμα μάλλον ανησυχεί περισσότερο για το τι είναι πολιτικά ορθό, από ό, τι για την ασφάλεια της χώρας του, οπότε οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα να υπερασπιστούν τον εαυτό τους.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: