15 Νοεμβρίου, 2015

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΒΥΗ

 

Ο ιταλικός στρατός βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης με εκατοντάδες στρατιώτες να έχουν ξεχυθεί στους δρόμους της Ρώμης. Ο Αντζελίνο Αλφάνο, ο υπουργός εσωτερικών της Ιταλίας δηλώνει πως υπάρχει φόβος μέσα στους 140.000 μετανάστες που είναι στην Ιταλία να υπάρχουν και αρκετοί τρομοκράτες.

Στην συνέχεια, κατέστησε σαφές ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις για παρουσία τρομοκρατών στη χώρα μέχρι στιγμής.  Επίσης ο  υπουργός εξωτερικών της Κύπρου Ιωάννης Κασουλίδης καταδίκασε την άνευ προηγουμένου τρομοκρατική επίθεση στη Γαλλία που στοίχισε τη ζωή σε 153 ανθρώπους και εξέφρασε την συμπαράσταση της Κύπρου προς τη γαλλική Κυβέρνηση.

Ο ίδιος επισημαίνει ότι δεν θα επιτραπεί σε κανένα τρομοκράτη να επηρεάσει την καθημερινή μας ζωή και τις ελευθερίες που απολαμβάνουμε στις χώρες μας. Σύμφωνα με τον κ. Κασουλίδη, από την Κύπρο απελάθηκαν δέκα ύποπτα άτομα με ευρωπαϊκά διαβατήρια για πιθανή διασύνδεση με τζιχαντιστές. Τα εν λόγω άτομα προσπαθούσαν να χρησιμοποιήσουν την Κύπρο για μετάβαση από και προς τη Συρία.
 
«Οφείλω να πω ότι είχαμε αποτελέσματα από αυτή την ενισχυμένη ενέργεια με το να έχουμε απελάσει από την Κύπρο δέκα τουλάχιστον άτομα που επιχειρούσαν αυτού του είδους τη μετάβαση» δήλωσε χαρακτηριστικά.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: