28 Οκτωβρίου, 2015

ΠΟΥΤΙΝ: "ΑΠΑΛΛΑΞΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ"....

 

Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι έχει στο μυαλό του ο Αλέξης Τσίπρας και τι επιδιώκει με τις αλλοπρόσαλλες κινήσεις του: Από την μία, διαμηνύει σε όλους τους τόνους ότι υπάρχει εναλλακτική λύση για να μην χρεοκοπήσουμε- φωτογραφίζοντας βοήθεια από την υπερδύναμη Ρωσία. Από  την άλλη, δεν στράφηκε ποτέ στον Πούτιν, για οικονομική βοήθεια και υπέγραψε το 3ο Μνημόνιο!

Πάντως, πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ρώσος πρόεδρος ζήτησε από Ρωσικό Ινστιτούτο Γεω - Στρατιωτικών - Πολιτικών μελετών (think tank) να μελετήσουν τρόπους και σενάρια μιας Ελληνικής προσχώρησης στην Συμμαχία με την Ρωσία! Σενάριο πιθανό, σε περίπτωση αποσταθεροποίησης της χώρας και μεγάλων αντιδράσεων της κοινωνίας στο απεχθέστατο τρίτο μνημόνιο!

Δεδομένων των δηλώσεων του Πούτιν, ότι θέλει μια Ελλάδα ισχυρό Σύμμαχο της Ρωσίας, και όχι να την διαλύσει,  καταλαβαίνουμε πως το σενάριο αυτό σημαίνει αρχικά την απαλλαγή από το τρίτο μνημόνιο και τα σκληρά μέτρα που έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ και αφετέρου απαλλαγή από τον Αλέξη Τσίπρα που καθόλου δεν εκτιμά την δεύτερη ευκαιρία που του έδωσε ο ελληνικός λαός!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: