26 Σεπτεμβρίου, 2015

"H ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΔΥΝΑΤΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ"

 

Σε εκδήλωση που παρευρέθηκε ο Μπράντλεϊ Πολ Μάρτιν, ανώτατο διοικητικό στέλεχος Στρατηγικών Επενδύσεων της Fairfax Financial Holdings και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Eurobank ανέφερε ότι, η Ελλάδα μπορεί να κάνει  "comeback" ενώ θεωρεί ότι η χώρα έχει αξία για αυτό επένδυσαν σε αυτή.

"Με τα ίδια κριτήρια επενδύσαμε στην Eurobank, διότι διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά που εμπνέουν εμπιστοσύνη. Γνωρίζουμε ότι είναι ένας οργανισμός που διαθέτει ικανή και δοκιμασμένη διοίκηση η οποία χαίρει της εμπιστοσύνης μας και λειτουργεί με διαφάνεια, αξιοκρατία και με βάση τους πλέον σύγχρονους και αυστηρούς κανόνες εταιρικής διακυβέρνησης. Επίσης, η Eurobank ενσωματώνει αξία και διαθέτει τη δυναμική, ώστε, με την αποκατάσταση των συνθηκών, να αναδειχθεί ξανά σε βασικό πυλώνα στήριξης της ελληνικής οικονομίας" τονίζει χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του ο διευθύνων σύμβουλος της Eurobank, Φωκίωνας Καραβίας απαντά: "Έχουμε πλήρη συναίσθηση και της ευθύνης μας απέναντι στους μετόχους μας και τους ευχαριστούμε ειλικρινά που μας στήριξαν και εξακολουθούν να μας στηρίζουν μέσα σε συνθήκες που θα μπορούσαν να τους έχουν απογοητεύσει και οδηγήσει σε διαφορετικές αποφάσεις. Σήμερα, σε μια καμπή της ιστορίας και σε μια κρίσιμη στιγμή για τη χώρα, την οικονομία και το τραπεζικό σύστημα, στόχος μας είναι να φέρουμε τη Eurobank στη θέση που της αξίζει, στη θέση του πρωτοπόρου, της τράπεζας που ανοίγει δρόμους για την ελληνική τραπεζική.

Στόχος μας είναι να κάνουμε τη Eurobank την τράπεζα που θα απολαμβάνει την εμπιστοσύνη των πελατών της, την εμπιστοσύνη των εργαζόμενων σε αυτή. Σε τίποτα δεν στηριζόμαστε περισσότερο, για να πετύχουμε αυτό το στόχο από όσο σε εσάς-στις ικανότητές σας και στην πίστη σας στο κοινό μας όραμα."
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: