06 Σεπτεμβρίου, 2015

ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΣΤΗΝ ΔΕΘ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

 

Ευδιάθετος και χαμογελαστός έφτασε το πρωί της Κυριακής στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, ο πρώην πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας. Στελέχη της ΔΕΘ-HELEXPO, υποψήφιοι βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τον υποδέχτηκαν με θέρμη, με τις αγκαλιές και τα φιλιά να δίνουν και να παίρνουν.

 Στη διάρκεια της σύντομης συζήτησης που είχε με τον πρόεδρο της ΔΕΘ-HELEXPO Αναστάσιο Τζήκα και τα μέλη της διοίκησης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε την πεποίθηση, ότι θα κυβερνήσει τις επόμενες δύο τετραετίες. 

«Δεν πειράζει που δεν έκανα εγώ τα εγκαίνια ως πρωθυπουργός. Τα επόμενα οχτώ χρόνια, θα έχω τη δυνατότητα», είπε συγκεκριμένα ο κ.Τσίπρας, όταν η κουβέντα ήρθε στα εγκαίνια της 80ής ΔΕΘ από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο.

Παράλληλα, μια έκπληξη περίμενε τον κ.Τσίπρα στην ΔΕΘ! Όταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφτηκε τα περίπτερα της Έκθεσης και κάποια στιγμή σταμάτησε στο σταντ της Γ.Γ. Έρευνας και Τεχνολογίας. Τότε, στάθηκε μπροστά σε μια οθόνη και με προσομοιωτή, οι υπεύθυνοι του περιπτέρου του... «φόρεσαν» μια κόκκινη γραβάτα, με αποτέλεσμα τα πειράγματα να πέφτουν βροχή!!!

Για όσους δεν θυμούνται, όταν στο παρελθόν δημοσιογράφοι και πολιτικοί ρωτούσαν επιμόνως τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί δεν φοράει γραβάτα, ο Αλέξης Τσίπρας είχε δηλώσει πως θα φορέσει ...γραβάτα, όταν καταφέρει να μειώσει το ελληνικό χρέος!

Στην επίσκεψή του στην 80ή ΔΕΘ, τον κ.Τσίπρα συνόδεψαν  ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, οι πρώην υπουργοί Ευκλείδης Τσακαλώτος, Πάνος Σκουρλέτης, Νίκος Παρασκευόπουλος, Παναγιώτης Κουρουπλής, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Χρήστος Σπίρτζης, ο πρώην υφυπουργός Γιάννης Αμανατίδης, οι υποψήφιοι βουλευτές Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, Σωκράτης Φάμελος, Ρία Καλφακάκου και κομματικά στελέχη.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: