03 Ιουλίου, 2015

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ

 

Η κυβέρνηση με εγκληματικά λάθη ή "λάθη" που έκανε αυτούς τους πέντε μήνες που κυβερνά, στην κυριολεξία έχει καταβροχθίσει το όποιο πολιτικό της κεφάλαιο. Η επόμενη μέρα, ακόμα και αν το δημοψήφισμα της έδινε το... σταλινικό 95% στο ΟΧΙ, θα είναι για την κυβέρνηση πολλαπλάσια πιο δύσκολη από την κωμικοτραγική περίοδο των τελευταίων ημερών. Την επόμενη μέρα θα φύγει το κωμικό και θα μείνει μόνο το τραγικό!

Το θέμα είναι τι θα γίνει με την πατρίδα. Εκτός των άλλων, οι άνθρωποι αυτοί κατόρθωσαν να προκαλέσουν και ένα απίστευτο πολιτικό αδιέξοδο για την επόμενη μέρα. Και επειδή κάποιοι ετοιμάζονται και πάλι να παίξουν το μόνο ρόλο που ξέρουν, του επιβήτορα της εξουσίας, καλό είναι να αντιληφθούν ότι το δικό τους κεφάλαιο εξαντλήθηκε προ πολλού. Ο κόσμος, οι πολίτες, τους απεχθάνεται. Πριν κάνουν οποιοδήποτε σχέδιο, τους προτείνω να παραγγείλουν μια πραγματικά αδέσμευτη και ανεξάρτητη δημοσκόπηση. 

Τότε θα αντιληφθούν ότι είναι πολιτικά ημιθανείς αν όχι νεκροί. Όμως η χώρα πρέπει να κυβερνηθεί. Η μόνη λύση είναι μια κυβέρνηση εθνικού συναγερμού, στην οποία δεν θα συμμετέχει κανείς από εκείνους που κυβέρνησαν όλα τα προηγούμενα χρόνια, με εξαίρεση ίσως τον πρωθυπουργό, αν βρεθεί ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής, που στο πρόσωπό του θα συνεννώνεται το έθνος. Και φυσικά, στην κυβέρνηση δεν θα συμμετέχει ούτε ένας από εκείνα του πολιτικά και επιστημονικά σκουπίδια, που όλως τυχαίως τους βλέπουμε να στελεχώνουν διάφορες υπηρεσιακές κυβερνήσεις.  

 Παρεμπιπτώντως, όλοι αυτοί, τη στιγμή που έχουν καίριες ευθύνες για την καταστροφή της χώρας, αφού αποτελούν το πραγματικό βαθύ κράτος της Ελλάδας, που κινούν τα νήματα μέσα από σκοτεινές και αδιαφανείς διαδικασίες και "μηχανισμούς", έχουν το θράσος να συμμετέχουν σε ομάδες και επιτροπές υποστήριξης του ΝΑΙ, εγγράφοντας έτσι και πάλι υποθήκες για την επόμενη μέρα.

Μια κυβέρνηση λοιπόν εθνικού συναγερμού, που θα στελεχωθεί με πρόσωπα που θέλουν, γνωρίζουν και μπορούν να διοικήσουν, η οποία θα ασκεί την εκτελεστική εξουσία και θα έχει τη στήριξη του Κοινοβουλίου, το οποίο με τη σειρά του θα ασκεί τον κοινοβουλευτικό έλεγχο, όπως επιβάλλει η αρχή της διάκρισης των εξουσιών και όχι όπως τώρα, που στην κυριολεξία "Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει" και εννοούμε το γεγονός ότι η κυβέρνηση και το κυβερνών κόμμα κάνει και τα δυο, με τις επιπτώσεις να είναι μπροστά μας: μια στην κυριολεξία κατεστραμένη χώρα.

Οι πολίτες αυτής της χώρας, το ένδοξο Ελληνικό έθνος, πρέπει να σηκωθεί όρθιο, να εκδιώξει από το προσκήνιο τους διεφθαρμένους πολιτικούς αλλά και τις "προσωπικότητες" που κινούν τα νήματα μέσα από σκοτεινούς διαδρόμους, ομάδες, "μηχανισμούς" και πρεσβείες, και να απαιτήσει μια κυβέρνηση εθνικού συναγερμού, η οποία θα διαχειριστεί την κρίση, ελεγχόμενη από την υπάρχουσα βουλή.

Όσο για τα υπάρχοντα κόμματα και βουλευτές, θα πρέπει να αντιληφθούν ότι αυτός είναι ο μοναδικός δρόμος για να διασωθούν, να συμβάλλουν προς αυτήν την κατεύθυνση και να κάνουν ό,τι είναι δυνατόν στη συγκρότηση και λειτουργία μιας τέτοιας κυβέρνησης, γιατί ο επόμενος δρόμος είναι εναέριος ή ίσως κάτι άλλο πιο επώδυνο!

Τελικά, μια τέτοια εξέλιξη, που θα εξασφαλίζει τη διάκριση των εξουσιών και τον έλεγχο της μιας από την άλλη, ίσως να είναι η μεγάλη ευκαιρία που θα ξεπηδήσει από τα ερείπια της κρίσης και της καθημαγμένης Ελλάδας, που την κατέστρεψαν τα κόμματα, οι πολιτικοί και οι λόρδοι των σκοτεινών διαδρόμων και μηχανισμών!  Μια ευκαιρία που θα γεννήσει την πραγματική και όχι την κήβδιλη ελπίδα, όχι μόνο για τον Ελληνισμό αλλά για ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Γιατί η πραγματική δημοκρατία, την οποία εμείς οι Έλληνες δικαιούμαστε να εγκαθιδρύσουμε, είναι η μόνη ελπίδα του κόσμου.  Αυτή είναι η παραγματική επανάσταση, που θα ανορθώσει τη χώρα και όχι η επανάσταση των νεομπολσεβίκων, που θέλουν πρώτα να εξαθλιώσουν τον κόσμο, για να τον πάρουν με το μέρος τους και να ξαναχτίσουν μια κοινωνία με δοκιμασμένα μαρξιστικά και σοσιαλιστικά πρότυπα και υλικά, που έχουν δοκιμαστεί και έχουν καταδικαστεί από την ίδια την ιστορία.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: