27 Ιουνίου, 2015

ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΑΖΑ «ΑΓΚΑΛΙΑ»

 

Το παραμύθι με το «Ένα Καράβι για τη Γάζα» πρέπει επιτέλους να τελειώσει. Οι στολίσκοι που πλέουν προς τη Γάζα στο όνομα δήθεν του ανθρωπισμού, ενώ στην πραγματικότητα εξυπηρετούν τα γεωπολιτικά συμφέροντα της ισλαμιστικής Τουρκίας στη Μέση Ανατολή, συμφέροντα ενάντια στη συμμαχία Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ, ήρθε η ώρα να αποκαλυφθούν.

Τις τελευταίες ημέρες η πρωτοβουλία «Ένα Καράβι για τη Γάζα» το ελληνικό παράρτημα του λεγόμενου «Στολίσκου της Ελευθερίας ΙΙΙ» έχει ανακοινώσει ότι προετοιμάζεται νέα διεθνή αποστολή προς την Λωρίδα της Γάζας μέσα στις επόμενες ημέρες προφασιζόμενη ότι πρόκειται για ανθρωπιστική βοήθεια προς τον παλαιστινιακό πληθυσμό της Γάζας.

Στην πραγματικότητα το όλο εγχείρημα είναι μια αποστολή υποστήριξης προς την τρομοκρατική ισλαμιστική οργάνωση της Χαμάς που κυβερνά τη Γάζα, της Χαμάς που είναι παράρτημα των Αδελφών Μουσουλμάνων και σύμμαχος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Στο παρελθόν οι Έλληνες ακτιβιστές του στολίσκου έχουν δηλώσει την υποστήριξη τους για τη Χαμάς, έχουν εκφράσει την αντίθεσή τους στην ανάπτυξη των στρατηγικών σχέσεων Ελλάδας – Ισραήλ και έχουν συμμαχήσει με ακραία τουρκική οργάνωση.

Επιπλέον, η ανθρωπιστική βοήθεια που μεταφέρουν οι στολίσκοι είναι ελάχιστη σε σχέση αυτήν που περνά από επίσημα Ισραηλινά κανάλια ενώ οι ισχυρισμοί τους περί «παράνομου ναυτικού αποκλεισμού της Γάζας» είναι πέρα για πέρα αναληθείς.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: