11 Μαΐου, 2015

ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΙΡΕΤΙΖΟΝ ΦΑΝΑΡΙ

 
Εθρηνήσαμεν υμίν, ότι πορεύεσθε εν βουλή ασεβών και εν οδώ αμαρτωλών,
 καθήμενοι επί καθέδρας λοιμών, και ουκ εκόψασθε. Ουαί υμίν όφεις, γεννήματα 
εχιδνών, πως φύγητε από της κρίσεως της γεένης; Τύρω και Σιδώνι ανεκτότερων 
εν ημέρα κρίσεως. (Ματθ. 11,17 & 23,33 Ψαλμ. 1,1. Επ/λή Α΄ Ιωάν. 2,8)

Πριν ακόμη εκλεγεί, ο κ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ Οικουμενικός Πατριάρχης, είχε γίνει κρούση, για τον κίνδυνο που ελλόχευε η εκλογή του για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ μας. 

Αλλά και όταν εξελέγη, και αμέσως άρχισαν τα αντί/Γραφικά και αντι/Κανονικά «αλισβερίσια» με τους αβάπτιστους άρχοντες του αιρετικού Βατικανού, ήχησαν οι στεντόρειες φωνές, με δημόσιες δηλώσεις και Δημοσιεύματα Ορθοδόξων Ιερωμένων και πιστών, για τις συνέπειες που θα είχαν τελικά, για την ΟΡΘΟΔΟΞΗ πίστη μας, αυτοί οι προδοτικοί και ύπουλοι εναγκαλισμοί, Βαρθολομαίου και αβάπτιστου αιρεσιάρχη Πάπα της Ρώμης.

Μάλιστα δε, και όταν δειλά - δειλά, άρχισαν οι δήθεν ΔΙΑΛΟΓΟΙ, τότε λίαν ευθαρσώς και απροκάλυπτα, είχε δηλωθεί, επανειλημμένως, και δεν έπαυσαν οι φωνές των πιστών να το κραυγάζουν, ότι αυτοί, οι «για το θεαθήναι τοις ανθρώποις», διάλογοι εστόχευαν, και ήδη στοχεύουν, στην διάλυση και τον εξαφανισμό της ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ, της μόνης σώζουσας ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ μας

Και δεν άργησαν τελικά και πάλι οι πιστοί τις έντονες διαμαρτυρίες τους, γιατί αυτές οι εκατέρωθεν επισκέψεις και εφάμαρτοι εναγκαλισμοί, στόχευαν «με δαιμόνιες υπόγειες διαδρομές», στο διάλογο με τον αιρεσιάρχη Πάπα της Ρώμης, και όλο αυτό το Δαιμονικό συρφετό, και το «κακό συναπάντημα» της Πανθρησκείας. Δηλαδή, στόχευαν και στοχεύουν στον αφανισμό της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ μας, εν ονόματι της ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ υπό τον αβάπτιστο Πάπα, τον «Δίκερο αυτό Γίγαντα της Ρώμης», (ΠΗΔΑΛΙΟΝ σελ 109.. πρβλ. λόγο Χρυσοστόμου εις τον Οζίαν).

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ: Και βέβαια όλα αυτά, για να γίνουν πράξη, είχαν υπολογιστεί με ακρίβεια και σαφώς μελετημένο Σατανικό πρόγραμμα με κάθε λεπτομέρεια, ήτοι:

α.)Αρχικά άρχισαν δειλά - δειλά «ραβασάκια» μεταξύ Βατικανού και Φαναρίου ή Φαναρίου και Βατικανού, που εξελίχθησαν σε εκατέρωθεν επισκέψεις, ανούσιους εναγκαλισμούς με υπονοούμενα, και σε απαράδεκτες, από ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ πλευράς, κοινές δηλώσεις.

β.)Από τα «Ραβασάκια» τις εκατέρωθεν «επισκέψεις» τους «εναγκαλισμούς» και τις δίγλωσσες «Δηλώσεις» με υπονοούμενα έφτασαν στην «ανακοίνωση» της έναρξης του δήθεν ΔΙΑΛΟΓΟΥ μεταξύ Βατικανού και Φαναρίου.

Ένας διάλογος χωρίς βάση διό και παρουσίασε πολλές διακυμάνσεις για να περπατήσει έτι περαιτέρω με «υπόγειες πάντα διαδρομές» και να φτάσει στο επιθυμητόν αποτέλεσμα, της εξαφάνισης της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ από προσώπου γης.

Ιδού τι δηλώνει ο κ. Βαρθολομαίος περί του Διαλόγου «Η αλήθεια δεν φοβείται τον διάλογον, αλλ΄ αντιθέτως χρησιμοποιεί αυτόν ως μέσον, δια να γίνει αποδεκτή και υπ’ εκείνων, οι οποίοι δια διαφόρους λόγους αφίστανται αυτής». Όμως αυτός ο διάλογος όπως καταλήγει, δεν είναι διάλογος αληθείας, αλλά υποταγής στις αιρέσεις!!

γ.)Στη συνέχεια ρίχτηκε το πρώτο φαρμακερό βόλι σε βάρος της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας, της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ μας, που δεν θα το περίμενε ούτε και ο πλέον ευφάνταστος. Το Φαρμακερό αυτό βόλι ρίχτηκε κατά της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ μας από το ΦΑΝΑΡΙ, που Εξύβρισε, «γυμνή τη κεφαλή», ο κ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ, τους Θεοφόρους άγιους Πατέρες της Εκκλησίας μας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ μας.

Επί λέξει εδήλωσε: «Οι κληροδοτήσαντες εις ημάς την διάσπασιν, προπάτορες ημών υπήρξαν ατυχή θύματα του αρχεκάκου όφεος και ευρίσκονται ήδη εις χείρας του δικαιοκρίτου Θεού. Αιτούμεθα υπέρ αυτών το έλεος του θεού, αλλά οφείλομεν ενώπιον Αυτού, όπως επανορθώσομεν τα σφάλματα εκείνων », (Από το επίσημον έντυπον του Φαναρίου).

δ.)Η εξύβριση των αγίων Πατέρων της Εκκλησίας μας δεν υπήρξε τυχαία. Είχε απώτερο σκοπό, να επιτύχει, εκ του ασφαλούς, την εξαφάνιση της Άγιο/Πατερικής Ορθόδοξης Θεολογίας, και εκείθεν την εξαφάνιση της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, δηλαδή, Οικουμενικές Συνόδους, θείους και Ιερούς Κανόνες περιχαρακωμένη Ιερά Παράδοση), και να εφαρμοστεί η φερόμενη Μεταπατερική Θεολογία, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ μας.

ε.)Όλα τα ως άνω είχαν ως αποτέλεσμα να αρχίσουν πλέον ελεύθερα οι συλλειτουργίες και συμπροσευχές Παπικών και πλανεμένων Ορθοδόξων, Κληρικών και λαϊκών, για να ακολουθήσει Κοινό ανακοινωθέν Πάπα Βενεδίκτου 16ου  και Βαρθολομαίου του  Α΄ Πατριάρχη, (Φανάριον 30 Ν/βρίου 2006). Απόδειξη τούτου αποτελούν τα λεγόμενα διδάκτορος της θεολογίας και μέλους της ομάδας διαλόγου με τους αβάπτιστους Φράγκο/Λατίνους στη Θεσσαλονίκη. Εδήλωσε ο Θεομπαίχτης αυτός Ιερωμένος, «γυμνή τη κεφαλή»:

«Αφού οι δυο Εκκλησίες «αναγνωρίσανε η μια την εκκλησιαστική και ευχαριστιακή υπόσταση της άλλης: ότι αποτελούνε δύο κακώς χωρισμένα κομμάτια του σώματος του Χριστού να προχωρήσουμε στην αποκατάσταση της ενότητας και να συνεχίσουμε τον διάλογο μετά. Θα ήταν πιο γόνιμο. Άλλωστε διαφορές έχουμε και μεταξύ μας οι ορθόδοξοι». Βαβαί-Βαβαί! Άπαγε της βλασφημίας!..

στ.)Tελικά ο Διάλογος μεταξύ Βατικανού και Φαναρίου επεξετάθη και σε όλη τη σαβούρα των θρησκευμάτων του κόσμου χωρίς καμίαν εξαίρεση, ώστε να εξελιχθεί επίσημα πλέον ως Πανθρησκειακός Διάλογος, υπό την αιγίδα του  αυτοκατάκριτου πλέον Φαναρίου», και του αιρετικού Βατικανού.

ζ.)Η όλη αυτή προσπάθεια είχε ως αποτέλεσμα να συναποφασίσουν τελικά οι διαλεγόμενοι, και να αθωώσουν τους Εβραίους, από την ευθύνη τους για τη Σταύρωση του αναμενόμενου ΜΕΣΣΙΑ Ιησού Χριστού, και ήδη προς τούτο φαίνεται ότι έχουν δηλώσει υπο το βλέμμα Εβραίων Ραβί και θα δηλώσουν και άλλοι Ταγοί της Ορθοδόξου Εκκλησίας, αλλά να είναι βέβαιοι, ότι θα τους «περιμένει στη γωνία, ο Φρουρός της ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ Πίστεως, πιστός λαός του ζώντος Θεού»

η.)Και όλες αυτές οι Σατανοκίνητες κινήσεις σκοπεύουν στην ΕΝΩΣΗ (=Μίξη άμικτο) με απώτερο πάντα σκοπό την ίδρυση, ως φαίνεται, της Πανθρησκείας υπό τον αβάπτιστο Πάπα.  Όλο λοιπόν αυτό το Σατανικό «γαϊτανάκι», ΦΑΝΑΡΙ - ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ - ΦΑΝΑΡΙ, δούλεψε και δουλεύει «ως Δούρειος ίππος» σε βάρος της ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ Εκκλησίας Εκείνου, «ήν περιεποιήσατο δια του αίματος του ιδίου (Πράξ. 20,28).

Με αποτέλεσμα να φτάσουμε στο σημερινό κατάντημα, όπου το ΦΑΝΑΡΙ, το φερόμενο ως δήθεν κορυφή και φρουρός της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, να απαιτεί από τους πιστούς, και μάλιστα τους Ορθοδόξους Έλληνες, να μην τους δη­μιουργούμε εμπόδια στο καταχθόνιο αυτό έργο τους σε βάρος της ουράνιας διδα­σκαλίας, της γλυκιάς μας ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ- ΟΡΘΟΠΡΑΞΙΑΣ.

Για τους Έλληνες Ορθοδόξους πιστούς ισχύουν πάντα τα οριζόμενα από τους Πατριάρχες της Ορθοδόξου Ανατολής: «Παρ' ημίv ούτε Πατριάρχαι ούτε Σύ­νοδοι ηδυνήθησαν ποτέ εισαγαγείν νέα, διότι ο υπερασπιστής της θρησκείας εστίν αυτό το σώμα της Εκκλησίας ήτοι αυτός ο λαός, όστις εθέλει το θρήσκευμα αυτού αιωνίως αμετάβλητον και ομοειδές το των Πατέρων αυτού », (Απόκρισις προς τον πάπαν Πίον τον Θ' 1848).

ΛΟΙΠΟΝ,«Γιουσουφάκια του Πάπα». Όλοι εμείς, το Ορθόδοξο «Τίμιο Πρεσβυτέριο» της Εκκλησίας της Ελλάδος και ο «φρουρός της Πίστεως πιστός λαός του Θεού», θα βροντοφωνάζουμε, όπως οι τότε πιστοί προς τα «Κοπέλια του Πάπα», κατά τον Μάρκο τον Ευγενικό και τον Μακρυγιάννη προς αυτο το αυτοκατάκριτο Φανάρι που ετοιμάζει μάλιστα και την Πανορθόδοξο Σύνοδο, (για ποίο λόγο άραγε;; Για προσοχή, γιατί «νόειτε ά λέγω. Λαγός την πτέριν έσειε κακό του κεφαλιού του»).

Όλοι λοιπόν εμείς δεν θα ανεχθούμε ποτέ την επιβολή «της σιωπής των αμνών σε θέματα Ορθοδόξου Πίστεως, ούτε και θα δειλιάσουμε ποτέ». Θα βρο­ντοφωνάζουμε, και μάλιστα με στεντόρεια φωνή, όπως ο άλλοτε Ιωάννης ο Πρόδρομος, ότι «ουκ έξεστι παραχαράττειν την ΟΡΘΟΔΟΞΗ Πίστη και την έκπαλαι ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΤΑΞΗ και ΠΡΑΞΗ των Οικουμενικών θεοφόρων Πατέ­ρων της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας».

Ας το καταλάβουν καλά οι εκεί στο αυτοκατάκριτο Φανάρι, στο οποίο θα πρέπει, να του κλείσουμε ερμητικά την πόρτα προς την Αυτοκέφαλη Ορθόδοξη Εκκλησία του Ελληνικού Κράτους, έως ότου μας επιδείξει ειλικρινή μετάνοια για ό,τι έχει ενσυνείδητα διαπράξει σε βάρος της μόνης Σώζουσας ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ Πίστεώς μας....

Και οφείλουμε να τους κλείσουμε την πόρτα, γιατί όποιος παραχαράττει τα Δόγματα της πίστεως μας, και τους θείους, και Ιερούς Κανόνες των Οικουμενικών και τοπικών Συνόδων, των Οικουμενικών αγίων Πατέρων μας, την περιχαρακω­μένη Ιερά Παράδοσή μας, και την έκπαλαι Πατερική ΤΑΞΗ και ΠΡΑΞΗ της ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ Εκκλησίας μας, αυτός είναι αναθεματισμένος, και όχι μόνον αναθεματίζεται, αλλά και διαγράφεται από τον κατάλογο των Χριστιανών ως εχθρός της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας,

«...Εί δέ τις των απάντων μη τα προειρημένα της ευσέβειας Δόγματα κρατοί και ασπάζοιτο, και ούτω δοξάζοιτο και κηρύττοι, άλλ εξ’  εναντίας ιέναι τούτων επιχειροί έστω ανάθεμα, κατά τον ήδη εκτεθέντα όρον υπό των ποοδηλωθέντων αγίων και μακαρίων Πατέρων, και του Χριστιανικού καταλόγου, ως αλλότριος εξωθείσθω και εκπιπέπτω »,ΣΤ Oικ. Α' Καν. ΣΤ' Οικ. Συν. πρβλ Β' Καν.Συν.).

ΛΟΙΠΟΝ Φαναριώτες και άλλοι. «Γιουσουφάκια του αιρεσιάρχη  Πάπα, οψώνια της Παγκοσμιοποίησης - Πανθρησκείας - Οικουμενισμού», και όσοι συνοδοιπορούν μαζί σας προσέξτε. Προσέξτε πολύ, γιατί η Βασιλεία του Θεού μας σημαδεύει... και τότε, ώ τότε!! Βίβλοι ανοίγονται, και οι δίκαιοι κληρονομούν την αιώνια ζωή, οι δε άπιστοι παίρνουν τον αγύριστο δρόμο γιά την κόλαση, το πύρ το αιώνιον. «το ητοιμασμένω τω διαβόλω και τοις άγγελοις αυτού»(Ματθ. 24,1- 46).       



Δεν υπάρχουν σχόλια: